Копія мами: Ксенія Мішина показала у водній фотосесії 11-річного сина Платона, який росте без батька і вітчима

Діти надзвичайно швидко ростуть. Іноді не встигаєш навіть помітити те, наскільки скажено летить час. Особливо це гарно помітно, якщо мова йде не про своїх дітей, а про чужих.

Бути батьками — це справжній подвиг. Виховувати дитину справа не з легких. На жаль, трапляються випадки, коли батьки та діти втрачають близькість, і навіть стають ворогами. Причин у такої трагедії може бути безліч: чи то батьки не приділяли достатньо уваги свого часу, чи то дитина не має бажання спілкуватись. У світі шоу-бізнесу є чимало батьків, чиїм відносинам із дітьми можна лише позаздрити. Так, наприклад, акторка Ксенія Мішина стала справжніми другом для свого маленького сина Платона.

Виріс на очах

Українська акторка Ксенія Мішина днями привітала свого сина із 11-річчям. Жінка оприлюднила на своїй сторінці в Instagram відео та світлини з фотосесії із Платоном. Підписники були вражені тим, наскільки дорослим став хлопчик. Мама та син вирішили провести незвичну фотосесію. Вони обрали фемелі лук: Мішина та Платон постали перед прихильниками в чорних класичних брючних костюмах. Родзинкою зйомки став її стиль: вся студія була залита водою.

Окрім фото, акторка оприлюднила коротеньке відео, де показаний процес зйомок. Мама із сином танцювали під кавер пісні групи Океан Ельзи “Так хочеться”. В коментарях під обома публікаціями прихильники Ксенії Мішиної привітали маленького Платона. Серед них, наприклад, був Слава Дьомін, Ольга Сумська, Тарас Цимбалюк та багато інших.

Сама ж жінка подякувала своєму синові за те, що він надає їй шалену мотивацію. Мішина написала, що дуже сильно любить Платона, і що росте разом із ним.

А що там батько?

На жаль, вихованням Платона акторка займається самостійно. Майже від самого народження хлопчик не бачив тата. Річ у тім, що, за словами Ксенії Мішиної, чоловік неодноразово у стані алкогольного сп’яніння погрожував забрати сина, і в цілому, поводив себе не дуже адекватно.

Схожі статті