Наталя Могилевська більше не блондинка: співачка підкорила мережу новим задумливим образом

Наталія Могилевська змінила образ і замислилася про життя.

Українська співачка Наталія Могилевська, яка раніше перефарбувалася в білявку знову змінила образ. Цього разу зірка повернулася до свого природного кольору волосся і поділилася роздумами про цей рік.

У дописі під знімком Наталія Могилевська вирішила поділитися роздумами про те, яким рік, що минає, був для всіх. Вона зауважила, що цей рік у мережі називали по-різному, але найбільше назв було пов’язано саме з пандемією коронавірусу.

Автори тлумачного словника англійської мови оголосили словом року “локдаун”. В таку саму категорію потрапили всі слова,пов’язані з пандемією. І лише слово “Тіктокер”, яке теж увійшло до списку, не було пов’язане з ситуацією у світі.

Співачка відмітила, що зараз непростий час і попросила підписників написати яким для них був 2020 рік.

У шанувальників Наталії Могилевської рік теж не асоціюється ні з чим хорошим. Деякі відверто називали його одним словом: “Треш”. У декого 2020-й, як це не прикро, але асоціювався з фільмом “Час”.

Незважаючи на важкий період, не у всіх цей рік асоціювався з негативом. Для декого з шанувальників співачки цей рік став щасливим через поповнення в родині. А дехто навіть помітив на знімку схожість Наталії Могилевської зі Славою Камінською з гурту “НеАнгели”.

Схоже, на такі роздуми Наталію Могилевську наштовхнула смерть режисера Романа Віктюка. Про це співачка теж написала у мережі під зворушливим відео всіх знаменитостей, яких вже немає з нами.

Під дописом підписники оцінили відео і пісню. Вони порадили виконавиці взяти цю композицію на озброєння і залишили багато позитивних коментарів щодо сюжету.

Схожі статті