Ольга Фреймут вдягнула рожеву сукню і розповіла, як пройти тест на жіночність

Телеведуча Ольга Фреймут опублікувала роздуми про любов до себе.

Популярна українська телеведуча, учасниця шоу «Танці з зірками» Ольга Фреймут поділилася з підписниками елегантною світлиною. Любительниця етикету продемонструвала чудовий лук і розповіла, чому не варто втрачати свою жіночність під час пандемії коронавірусу.

Свій допис Ольга Фреймут опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На фото ведуча позує у вишуканому закритому рожевому платті і з блокнотом на колінах. Образ манірної зірки доповнює легкий макіяж, пряме волосся акуратно зачесане назад.

В дописі жінка поділилася своїми роздумами про любов до себе і істинну жіночність.

Ольга написала, що під час карантину з’являється велика спокуса перестати доглядати за собою, їсти смачненьке і некорисне.

«Але ж ми зараз проходимо тест на жіночність, де самі собі судді. Бо залишатися собою за обставин, коли від тебе мало вимагають, продовжувати плекати красу та внутрішній світ, наче нічого й не трапилося, – це і є доказ любові до себе», – впевнена Фреймут.

Ведуча зазначила, що справжня жіночність – це коли жінка залишається красивою і доглянутою навіть тоді, коли нею милується тільки її сім’я, а не численні інші люди.

Вона закликала жінок перечекати неприємності, в які занурився світ, достойно. Адже пандемія коронавірусу не вічна, і колись прийде час знімати маски, тож варто не втрачати обличчя зараз.

Фоловери телеведучої з захопленням сприйняли пост Фреймут і написали, що вона є для них ідеалом жіночності і елегантності.

  • Дуже своєчасне нагадування! Але ж так кортить поїсти забороненого.
  • Надихаєте.
  • Ви неймовірна жінка.
  • Дякую Оля за такі супер мотивації від справжньої леді. Ви найкраща.

Схожі статті