Не від Балана: фото вагітної Тіни Кароль розбурхали мережу не на жарт

Тіна Кароль вагітна. Але хто батько дитини?

Українській співачці Тіні Кароль останнім часом активно приписують роман з молдавським виконавцем Даном Баланом та другу вагітність.

Виконавці нічого не коментують, чим лише підігрівають чутки про їхній роман. В той же час прихильники Тіни Кароль намагаються розгледіти на фото ознаки другої вагітності.

Проте останнім часом стали з’являтися світлини Тіни Кароль під час її першої вагітності.

Батьком дитини виявився не хто інший як перший чоловік виконавиці Євген Огір. Фото вагітної співачки викликало неоднозначну реакцію прихильників. Одні засуджували зірку, а інші, навпаки, неймовірно щасливі за неї.

Tina Karol vagitna
“Вагітна” фотосесія Тіни Кароль

Крім того співачка була однією з небагатьох зірок вітчизняного шоу-бізнесу, хто не хотів знати стать майбутньої дитини. Тоді вона зауважила, що любить не хлопчика чи дівчинку, а просто свою дитину.

Ці знімки з’явилися у одному з видань українського журналу VIVA. Тоді артистка була на восьмому місяці вагітності, а вимоги до учасників зйомки були досить високими. Однією з них було нерозповсюдження фото вагітної співачки до виходу фінальної версії номеру.

Tina Karol vagitna
“Вагітна” фотосесія Тіни Кароль

При цьому Тіна Кароль продовжувала активну творчу діяльність, що теж викликало неоднозначну реакцію у прихильників зірки.

Під час одного з концертів співачки декому здалося, що вона стала схожа на Аллу Пугачову, зокрема одягом, манерою виступу і спілкуванням з глядачами. Крім цього зірка виступала на високих підборах, чим теж дуже здивувала прихильників.

Під час цього непростого періоду поруч з зіркою був її чоловік Євген Огір, який всіляко оберігав свою дружину.

Зараз у Тіни Кароль є найважливіший чоловік у її житті. Але при цьому вона не проти народити другу дитину і дуже мріє про дівчинку.

Схожі статті