Нова дружина Мурата Налчаджиоглу поскаржилася на педикюр в Туреччині: “Малювали з закритими очима”

Цього літа колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу зіграв гучне весілля зі своєю молодою обраницею Лілією Реус. А зараз пара відпочиває у різних локаціях.

Лілія та Мурат познайомились багато років тому на роботі, а от зустрічалися вони протягом трьох років до дня свого весілля. Завжди було помітно, як сильно Мурат кохає свою обраницю. Адже коли чоловік приймає дитину своєї жінки від попередніх стосунків чи шлюбу – це означає що його почуття щирі та наміри він має серйозні. До того ж це характеризує його як справжнього рішучого чоловіка, який може брати на себе відповідальність і захищати.

Мурат Налчаджиоглу з новою донькою спільно проводять час
Мурат Налчаджиоглу з новою дружиною

Попри зради у шлюбі з Лорак, Мурат таки зміг пригальмувати і знайти ту єдину жінку, яка змога його приборкати і крім неї чоловікові ніхто не потрібен, а це чудово. Оскільки знайти в цьому величезному складному світі свою людину дуже важко. Мурату і Лілії пощастило, адже вони разом і тепер у новому статусі чоловіка і дружини.

Так, родиною разом з дочками Налчаджиоглу та Реус поїхали відпочивати. Спочатку вони відвідали  Ібіцу й там гарно провели час. А тепер вирушили у Туреччину, на Батьківщину Мурата. Звісно, відпочинок вдома для чоловіка є окремою насолодою, адже він свідомо обрав жити у Києві. І такий вчинок іноземця насправді сильно вражає.

А от Ліля вирішила протестувати на відпочинку сферу краси Туреччини і зробила собі новий педикюр. Але сказати, що дівчина залишилась незадоволеною, нічого не сказати. Адже педикюр ввійшов зовсім невдалим, лак розтікся і це виглядає зовсім неохайно.

Педикюр Лілії

Цей момент обраниця Налчаджиоглу Лілія показала у сторіс в соцмережі інстаграм. Вона обрала рожевий колір, але її сподівання не виправдали майстри.

Схожі статті