Конфлікт Олени Войченко та Христини Горняк вийшов на новий рівень: екс-дружина розкрила правду про Володимира Остапчука, а нова відповіла на образи

Навіть після розлучення конфлікти не припиняються.

Днями друга дружина шоумена Володимира Остапчука Христина ошелешила мережу зізнанням про те, що екс-дружина зірки Олена Войченко продовжує ображати їхню пару.

Один конфлікт між зірковими дружинами вже був. Його причиною були звинувачення Олени Войченко на адресу Христини Остапчук у тому, що вона розбила її сім’ю. При цьому нотаріус зауважила, що добровільно з затишної родини чоловік ніколи не піде.

Після інтерв’ю Олени Войченко у “Світському житті” Христина Остапчук записала відеозвернення до ексдружини шоумена, де зауважила, що не збирається більше терпіти наклепи та образи на свою адресу. Нотаріус нагадала перекладачці, що за останній рік натерпілася достатньо образ на свою адресу.

Христина Горняк пояснила, що раніше ніяк не реагувала на образи, оскільки вважала, що Олена Войченко болюче переживає розлучення з зірковим чоловіком. Проте тепер нотаріус просить дати спокій їй і її родині.

Христина Горняк
Христина Горняк

У ході конфлікту з’ясувалося, що Олена Войченко досі особисто не знайома з Христиною. Проте, як зауважила сама колишня дружина шоумена, якщо не вдасться домовитися з ним, то доведеться йти на діалог з його другою дружиною.

При цьому ексдружина Володимира Остапчука зізналася, що за час перебування у шлюбі вони неодноразово зверталися до лікаря за консультацією. Виявилося, що у Володимира Остапчука тривала депресія, яку ведучий намагається приховати.

Олена Войченко
Олена Войченко

Незважаючи на конфлікт між батьками, діти шоумена з задоволенням проводять час з батьком та його новою дружиною, незважаючи на те, що цього не дуже хоче Олена Войченко.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.