Вже не білявка: Оля Полякова змінила імідж і вивільнила внутрішніх бісиків (ФОТО)

Новий образ Олі Полякової підірвав мережу.

Нещодавно супербілявка Оля Полякова поділилася з прихильниками новим відео, у якому відповіла хейтерам щодо її попереднього допису.

Зірка розповіла, що підписники написали їй багато не дуже хороших коментарів щодо її образу.

Схоже, що улюблена супербілявка, яка ніколи не змінювалася настільки кардинально навіть для сцени, вирішила нарешті розпрощатися з образом дівчинки і приміряла на себе образ рудої бестії.

У дописі співачка похвалилася не лише новим кольором волосся, а й поділилася думками щодо сказаного на адресу її попереднього допису. Вона зауважила, що те, про що говорять люди відображають їхнє ставлення до себе.

Тож артистка закликала підписників писати лише те, що вони хочуть відчувати до себе.

Під час ефіру руденька Оля Полякова заінтригувала прихильників новим проектом, над яким зараз працює.

При цьому зірка натякнула, що буде дуже цікаво. Але глядачі зможуть побачити нову роботу співачки лише навесні.

І, як істинна бестія, співачка залишила інформацію про шоу без детальних коментарів. Схоже, що глибоко в душі жінка все таки не зовсім янгол. І, судячи з попереднього фото Оля Полякова любить змінити янгольський образ на більш диявольський. І новий колір волосся вивільнив її внутрішніх бісиків.

Оля Полякова
Оля Полякова
Оля Полякова
Оля Полякова
Оля Полякова
Оля Полякова

Прихильники, які звернули увагу на зміни у зовнішності артистки оцінили новий образ улюбленої співачки позитивними коментарями. Вони зауважили, що такий колір та образ їй дуже личать.

 

Схожі статті