Романтичний танок на ВДНГ: Роман Сасанчин з “Голосу країни” закружляв дружину в танці посеред вулиці

Роман Сасанчин – молодий в дуже талановитий співак, який став двократним переможцем наймасштабнішого українського талант-шоу "Голос країни". Спочатку у дитячому сезоні, а згодом і у дорослому.

Загалом вважається, що чоловіки не є доволі романтичними, але це зовсім не так. Вони, як і жінки можуть бути холодними тоді, коли їм не цікаво, коли людина навпроти не викликає жодних емоцій. Також чоловіки не звикли демонструвати своїх емоцій, адже майже всіх вчать з дитинства, що чоловік – це скеля, яка не має права показувати емоцій. Але все зовсім не так, чоловік – це в першу чергу людина, тому він має право визволяти всі свої емоції.

Роман та Іванна Сасанчин
Роман та Іванна Сасанчин

Погодьтеся, коли ми бачимо, як ніжно себе поводять чоловіки зі своїми жінками, це викликає захват, адже так і має бути. І це не слабкість, він не підкаблучник, як це заведено називати у народі. Він навпаки справжній чоловік, який вміє любити й поважати жінку.

Так, наприклад, Роман Сасанчин сміливо проявляє почуття до своєї жінки, адже він кохає її та це сильно. Пара познайомилась кілька років тому у колі спільних друзів. А згодом вони почали спілкуватися та зустрічатися. Так і народилась родина Романа й Іванни. Нині ж вони офіційно одружені й навіть обвінчалися.

А також пара молодят виховує свою спільну донечку Елізабет, яка подарувала справжнє щастя Іванні та Роману. І зараз, поки дівчинка росте, вона вже спостерігає правильну картинку відносин між чоловіком і жінкою завдяки своїм батькам. Адже Рома і Іванна не приховують почуттів.

Наприклад, днями Рома показав відео у сторіс, де він закружляв у романтичному танці Іванну просто вулиці, під час прогулянки на ВДНГ. Це виглядало дуже мило і дійсно видно, що між ними є справжнє кохання.

Тож, не варто боятися проявити свою любов і бажання торкатися та проводити час з людиною. Це важлива складова відносин.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".