Ольга Горбачова та Юрій Нікітін стали батьками у найкризовіший час: думали про розлучення, а отримали найкращий подарунок – доньку Поліну

Співачка, менторка, телеведуча і мама двох дівчаток Ольга Горбачова відверто розповіла про найкризовіші моменти у житті і свої помилки.

У подружжя Ольги Горбачової та Юрія Нікітіна дві донечки Поліна та Серафима. вихованням дівчаток більше зацмається Ольга, сформувавши свої особисті правила виховання дітей.

Найперше, що зрозуміла зірка, це те, що дитина не має бути рятівником стосунків. такий висновок Ольга Горбачова зробила після народження старшої доньки. У момент, коли телеведуча завагітніла, у них з Юрієм Нікітіним був важкий період у стосунках. Співачка навіть думала про розлучення і просила знаку, куди їй рухатися. Таким знаком для пари стала вагітність.

Також Ольга Горбачова зрозуміла, що з дітьми треба говорити про все, навіть на найзручніші теми. до цього її теж підштовхнула старша донька, коли зрозуміла. що її тіло змінюється, а вона виявилася до цього не готовою.

Ольга Горбачова з доньками
Ольга Горбачова з доньками

Поліна пережила розлучення і повторне весілля мами Ольги горбачової та батька Юрія Нікітіна.

у зіркового подружжя мало бути троє дітей, але через насичений графік Ольги Горбачової, вона втратила дитину. Саме це стало поштовхом до того, аби змінити своє ставлення до роботи, стати спокійнішою і не ставити кар’єру вище родини.

Перед народженням другої доньки Серафими менторка дала собі можливість відпочити, позбутися важких думок і поглянути на все під іншим кутом. За словами ольги горбачової, до народження другої доньки вона підійшла набагато свідоміше і перестала чіплятися за кар’єру.

Менторка зізналася, що все, що вона зараз робить здебільшого заслуга дітей. Адже Поліна пробудила в ній талант писати вірші, а Серафима – підштовхнула до менторства. Ольга Горбачова впевнена, що діти – це додаткове джерело енергії, натхнення та стимул до освоєння нових навичок.

Але головне правило родини Нікітіних – бути дітям не батьками, а друзями і завжди знаходити час на їхні інтереси.

Схожі статті