Леся Нікітюк, Камалія, Слава Камінська та інші зірки, які з ікони стилю перетворилися на посміховисько (Відео)

Усіх без винятку зірок вважають іконами стилю і ледь чи не небожителями.

Таке враження проходить після того, як зірки самі розповiдають у які кумедні ситуації потрапили. Часто таке стається під час концертів.

Так, відома ведуча Леся Нікітюк та співачка Оля Полякова розповіли історії, які з ними трапилися у шкільні роки.

Леся Нікітюк зізналася, що часто під штани одягала колготки, щоб не мерзнути. А скидала завжди разом. А одного ранку, не знайшовши потрібні, взяла нові. і лише після того, як повністю одягнулася і відчула, що не дуже зручно, зрозуміла, що інші колготи залишилися в штанах.

У Олі Полякової сталася подібна ситуація. Тоді дівчина їздила через все місто до музичної школи і одного разу вона випадково заправила спідницю в колготки. Обурило зірку те, що в такому вигляді її бачило все місто і ніхто нічого не сказав.

А от солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська не боїться здатися кумедною. Вона розуміє, що люди сприйматимуть все, що вона одягає і як вона це носить як належне. Для неї навіть не проблема пройтися вулицею в бахілах.

Слава Камінська
Слава Камінська

Тоді як для витонченої Олени Шоптенко це ціле випробування. зірка пригадала як одного разу прийшла на заняття у бахілах. вона досі не може позбутися відчуття сорому.

Танцівниця розповіла, що вона ходила на консультацію, після якої забула скинути бахіли. зрозуміла вона це лише після запитання здивованого студента.

Якщо ці зірки відбувалися легким шоком, то наступним зірками уваги дісталося значно більше.

Співачка Камалія пригадала як під час одного з її виступів у неї спереду на сукні порвалася блискавка, відкривши форми виконавиці.

Приблизно така сама історія сталася з молодою виконавицею Jerry Heil. Дівчина зізналася, що сама у всьому винна, адже одягла костюм безпосередньо перед виступом. Тоді ліквідовувати наслідки неуважності довелося степлером. зрештою. під час виступу скоби розлетілися, оголивши те, чого не мало бути видно взагалі.

А от Ірану Білик її концертний костюм у прямому сенсі слова потягнув за собою. співачка розповіла, що під час одного з виступів у неї було боді і зверху важкий піджак з коштовним камінням. У той момент, коли зірка потягнулася за букетом, піджак переважив і потягнув співачку зі сцени. Мабуть таки відчув втому виконавиці.

Ірина Білик
Ірина Білик

Ірина Федишин теж потрапила у комічну ситуацію під час виступу. За задумом вона мала виїхати на коні і співати пісню “Чом ти не прийшов”. Але ні вона, ні організатори не передбачили того, що тварина надумає робити свої справи просто під час виступу. така ситуація розвеселила глядачів. але співачка почувалася ніяково через забруднену білу сукню.

Зірку серіалу “Одного разу під Полтавою” та стрічки “Свінгери” у школі теж чекали сюрпризи від одягу. Одного разу у Анни Саліванчук на колготках з’явилася стрілка. вона не розгубилася іпорвала колгитки, зробивши при цьому вигляд, що все так і має бути. наступного ранку вся школа прийшла у порваних колготках.

Кумедну історію, яка вплинула на всю колекцію, розповів модельєр Андре тан. Якось перед показом вони не встигли доробити жакет, тому зшили його нитками вручну. звісно, що в один момент нитки розійшлися і жакет розпався на дві частини. Присутні на показі вирішили, що це такий модний хід. Усім сподобалося, тож довелося вносити зміни у всю колекцію і не зшивати піджаки на спині.

У багатьох зірок траплялися модні казуси, але героями їх робить вміння у будь-якій ситуації вигляд, що так і має бути.

Схожі статті