Єдиний син Софії Ротару показав дорослих дітей: Софія Михайлівна може пишатися такими онуками

Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко опублікував світлину своїх дорослих дітей.

Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко пишається своєю родиною і досить часто публікує фото з ними. На цей раз зірковий татусь поширив фото вже дорослих дітей — доньку Софію та сина Анатолія. У підписі до світлини Руслан додав — “Мої улюблені діти!”.

Руслан Євдокименко опублікував світлину у своїй соціальній мережі
Руслан Євдокименко опублікував світлину у своїй соціальній мережі

Шанувальників розчулила така публікація, а в коментарях вони відзначили схожість дітей з красунею-дружиною Руслана.

Коментраі прихильників під публікацією Руслана
Коментарі прихильників під публікацією Руслана

До речі, Руслан з дружиною вирішили назвати дітей в честь зіркових дідуся і бабусі — Софії Ротару та Анатолія Євдокименко. Пара була взірцем зразкових і правильних сімейних відносин. Подружжя провело у міцному шлюбі 34 роки. Вони одружились 22 вересня 1968 року. А через два роки з’явився син Руслан, якого вони виховали в любові і гармонії. Такі настанови та виховання єдиний син Софії Михайлівни намагається передати і своїм дітям.

Руслан Євдокименко зі своїми дітьми і Софією Ротару
Руслан Євдокименко зі своїми дітьми і Софією Ротару

Анатолі народився у 1994 році. Наразі він професійний фотограф, діджей і автор музики, який виступає під псевдонімом SHMN. Тривалий час Анатолій вивчав фотографію і кінематограф у Лондоні.

Софія і Анатолій
Софія і Анатолій

Софія народилась у 2001 році. Вона надзвичайно вродлива і, за словами прихильників, дуже схожа на маму. Зараз дівчина тільки починає йти зірковим шляхом: пробує кар’єру моделі і співачки. Музику для неї пише брат, до того ж він виступає у ролі продюсера сестри.

Схожі статті