Влад Топалов публічно назвав Регіну Тодоренко найкращою жінкою, дружиною та мамою: “Без тебе не можу ні секунди”

"Коханий мій син! З Днем народження! Будь найщасливішим! Не хворій! Розвивайся, радуйся кожному дню, добре спи та багато їж)))) Улюблена! я тебе вітаю! Спасибі тобі за це щастя!"

05.12.2018 року у Влада Топалова і Регіни Тодоренко з’явилася дитина – син. Назвали вони його Михайлом, проте вдома вони його звуть Майклом. Сьогодні у Майкла день народження. Влад душевно привітав сина в блозі в Instagram, а також подякував дружині за прекрасного сина.

“Коханий мій син! З Днем народження! Будь найщасливішим! Не хворій! Розвивайся, радуйся кожному дню, добре спи та багато їж)))) Улюблена! я тебе вітаю! Спасибі тобі за це щастя!” Влад, також сказав, що його дружина, є найкращою жінкою у світі. Прекрасна душевна мама. Він саме таку маму бажав, щоб була у його дітей. Влад сказав, що від Регіни виходить домашнє тепло і неймовірна енергія. Вони з сином зробили його щасливим. Він не може висловити словами як він її любить. Регіна є прикладом для нього. Влад додав, що він дуже любить їх обох і безмірно щасливий.

Регіною Тодоренко і Владом Топаловим тільки у 2018 році було оголошено публіці, що вони зустрічаються, хоча це у них почалося у 2017 році. І влітку вони оголосили, що одружуються. А 25.10.2028 року вони стали подружжям. На весілля були запрошені тільки рідні та близькі люди. Пізніше вони організували весілля в Італії.

Подружжя взяли участь в проєкті «Льодовиковий період». Регіна танцювала на льоду з Романом Костомаровим, а Влад з Оленою Ільїних. Однак недавно вони покинули шоу. Влад не виглядав засмученим, а Регіна прийняла вихід з проєкту близько до серця.

У шоу глядачі неоднозначно сприйняли поцілунки між парами. Прийшов на допомогу досвідчений психолог, який пояснив таку поведінку пар на публіці. Це не потрібно сприймати як любов. Просто вони повністю віддаються проєкту. Влад і Регіна сказали, що вони є артистами та тому нормально сприймають це.

До речі перші враження, коли Влад став батьком були ним викладені на передачі «Вокруг ТБ» і він ексклюзивно про це повідав. Для нього батьківство поєднується з радісними почуттями, які він відчуває. Це щастя для батька.

Влад пізнає себе і свого сина. Це для нього як цікава подорож. Він починає згадувати свої відносини з батьком і згадує як це було не просто бути татом. Влад розповів, що він розуміє, що будуть у вихованні його сина непрості моменти і йому необхідно буде докласти максимум зусиль для того, щоб пережити труднощі. Однак це цікаво бути батьком і виховувати маленького сина. Влад знає яка це велика відповідальність.

Схожі статті