Хто буде переможцем шоу “Холостячка “? Що думає про це Ксенія Мішина?

Фани припустили та з великою впевненістю констатували, що на фото поруч з Ксенією Мішиной зображений Євген Ковтуненко і він напевно буде переможцем шоу.

Шанувальники шоу “Холостячка” прийшли до висновку, що обранцем Ксенії Мішиной буде Євген Ковтуненко.

У соціальних мережах з’явилася фотографія, на якій зображена Ксенія Мішина і молода людина. Якщо уважно придивитися до чоловіка, то він дуже схожий на Євгенія Ковтуненко, якому зараз 36 років. Коли цю фотографію побачили шанувальники шоу “Холостячка”, то вони припустили та великою впевненістю констатували, що поруч з Ксенією Мішиной зображений Євген Ковтуненко і він напевно буде переможцем шоу.

Коли Ксенію Мішин запросили суддею на один з ефірів “Танців з зірками”, то хтось з присутніх зробив це фото. На фотографії помітно, що Ксенія Мішина йде разом з молодою людиною обіймаючись до машини. Однак фотографія темна, бо була зроблена коли було темно і до того ж чоловік сфотографований зі спини. Фани відзначають, що їм стало зрозуміло, хто буде обранцем Ксенії Мішиной. Про це вони розповіли в соціальних мережах.

Раміна Есхакзай коли взяла інтерв’ю для її YouTube констатує, що є припущення, що Ксенія Мішина підтверджує свій вибір. І вони з Євгеном Ковтуненко. Однак Ксенія Мішина заперечує те, що це можливий злив інформації з СТБ. Ксенія підтвердила, що Євген приїжджав до неї з букетом красивих квітів. Це було зроблено, щоб підтримати її. Ксенія поняття не має, хто сфотографував її з Євгеном Ковтуненко і хто виклав це фото в соціальні мережі.

Начебто ходять чутки, що Євген Ковтуненок і Ксенія Мішина давно з’їхалися. Однак у шанувальників думки розходяться, хто на фотографії. Інші фани вважають, що Ксенія Мішина вибрала в фіналі Олександра Еллерта, який є автором студії “Квартал 95”.
Але це тільки припущення, практично нічим не обґрунтовані. Щоб з’ясувати хто переможець, необхідно ще потерпіти кілька тижнів. Річ у тому, що Ксенія Мішина буде вибирати з чотирьох чоловіків: Саші Еллерт, Андрія Рибака, Жені Ковтуненко і Льоші Трегубенка.

Вони всі різні за зовнішністю і характером і у Ксенії Мішиной до кожного свої переваги.
Ксенія Мішина розповість, що в кожному чоловікові їй сподобалося і саме головне до кого у неї виникло відчуття! Так в шостому випуску шоу “Холостячки” вона запросила учасників, що залишилися на Західну Україну для знайомства з сином Платоном. Це для Ксенії важливо для вибору переможця. Від того як їх сприйме син і до кого він потягнеться душею, буде залежати багато чого.

Схожі статті