Маша Єфросиніна показала, як проводить час з сім’єю і готується до новорічних свят: “Головне — нарядити маму”

Маша Єфросиніни опублікувала відео в соціальній мережі, де показала справжній домашній затишок та підготовку до новорічних свят Прихильники зачаровані сімейною ідилією.

Українська популярна телеведуча активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. За її життям стежить майже півтори мільйони фоловерів, які щасливі бачити нові публікації улюбленої телеведучої. Відтак нещодавно зірка опублікувала відео, де показала, як проводить час з найріднішими людьми і як проходить процес підготовки до новорічних свят.

Як проводить сімейні вечори Маша Єфросиніна

На відео видно, як родина прикрашає ялинку і готується до новорічних свят. До того ж Єфросиніна показала, як готує гарбузову кашу, рецепт якого знає ще зі студентських років.

У підписі до публікації знаменитість написала, що головний в їх сім’ї — син, пішов прикрашати ялинку разом зі своїм татом. Тим часом сама Маша згадала рецепт гарбузової каші, який готувала ще в студентські роки. За це нагородила себе келихом вина. Телеведуча додала, що хотіла б такий вечір розтягнути на весь грудень.

Маша Єфросиніна показа як проводить сімейний вечір у своїй соціальні мережі
Маша Єфросиніна показа як проводить сімейний вечір у своїй соціальні мережі

Що відомо про сім’ю Маші Єфросиніної

Нагадаємо, що телеведуча Маша Єфросиніна познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком Тимуром Хромаєвим ще в далекому 2001 році. Телеведуча не думала, що у них можуть зав’язатись серйозні стосунки, адже вважала себе та чоловіка абсолютно різними людьми. Однак після спільного відпочинку в Іспанії між парою спалахнули почуття, які створили міцні і довготривалі стосунки. Після пропозиції руки і серця виявилось, що Єфросиніна вагітна. Вже 16 лютого 2004 року на світ з’явилась перша дитина зіркової пари Нана, а рівно через 10 років, 25 серпня 2014-го, народився син Олександр.

Маша Єфросиніна з чоловіком на двома дітьми
Маша Єфросиніна з чоловіком на двома дітьми

Схожі статті