Слава Камінська поділилася романтичним фото з Едгаром: невже знову разом

Слава Камінська привітала донечку зі святом і заговорила про можливість стосунків з колишніми.

Популярна українська співачка Слава Камінська, яка минулого року розлучилася зі своїм чоловіком пластичним хірургом Едгаром Камінським, замилувала мережу новим фото.

На ньому слава камінська обіймає вже колишнього чоловіка, який в цей час дивиться у телефон.

При цьому сама зірка написала під фото, що для щастя в родині їм треба бути окремо. Також у кожного з пари є своє особисте життя. але об’єдналися вони з нагоди дня народження своєї маленької доньки.

Саме їй Слава Камінська присвятила більшу частину своїх дописів.

Прихильники співачки відразу відгукнулися на допис. Щоправда не всі зрозуміли навіщо слава камінська виставляє подібне фото. маючи нові стосунки. Вони зауважили, що співачка таким чином проявляє неповагу до нинішнього партнера і невпевненість у нинішніх відносинах і точно не називають це мудрістю.

А от деякі підписники підтримали співачку, зауваживши, що як будувати відносини і своє життя це її особиста справа і її власна думка. До того ж жінка набагато краще знає свою ситуацію і не варто роздавати непотрібні поради.

Також на свій попередній допис відреагувала і сама винуватиця. Слава Камінська зауважила, що їхні з едгаром відносини – їхня справа. Але навіть будучи колишнім чоловіком, він не перестає бути батьком для своїх дітей.

При цьому співачка говорить, що він чудовий батько, був чудовим чоловіком і вона не забороняє дітям та Едгардові бачитися один з одним. Тим паче це був день народження їхньої спільної доньки і не запросити його на свято, вона не мала права.

Слава Камінська також зауважила, що любов може змінюватися і на місце коханню і пристрасті прийти дружне почуття. яке може існувати незалежно від особистого життя партнерів.

До того ж не можна викреслити людину з життя, якщо є спільні діти. Можна мати нові стосунки, але залишатися у хороших відносинах з колишнім чоловіком.

Таким чином співачка чітко визначила свою позицію щодо стосунків. при чому такої думки вона дотримувалася вже давно. Вона не розповідала про те, що її чоловік винен у тому, що шлюб розпався і тим паче не говорила нічого поганого про свого колишнього чоловіка.

Навпаки, она була вдячна йому за все, але почуття згасли і вони вирішили відпустити одне одного.

Схожі статті