Ірина Білик зворушливо привітала сина з днем народження і показала, як проходить свято 5-тирічного Табріза

Ірина Білик — щаслива матуся двох дітей. 8 грудня молодшому синові виповнилось 5 років. Співачка показала, як це було.

Популярна українська співачка Ірина Білик п’ять років тому стала матусею ще одного сина — Тарбріза. 8 грудня маленький хлопчик відсвяткував свій перший ювілей. Про це співачка повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Ірина Білик опублікувала нову світлину у своїй соціальній мережі
Ірина Білик опублікувала нову світлину у своїй соціальній мережі

На фото видно, як зворушливо вітають Табріза його старший брат з нареченою. Гліб, так звуть старшого сина Ірини Білик, тримає торт зі свічками, поки Табріз загадує бажання.

Потім іменинник, Гліб і його наречена Аліса зробили спільний знімок. Зі світлини видно, що Табріз неймовірно щасливий сидить серед іграшок і оригінального торта.

Іменинник з братом та його наречена Аліса
Іменинник з братом та його наречена Аліса

У підписі до публікації співачка додала, що вітає маленького Табріза з днем народження та бажає йому щастя. Підписники Ірини також долучились до привітань, про що написали у коментарях під публікацією.

Фоловери Ірини Білик вітають Табріза з днем народження
Фоловери Ірини Білик вітають Табріза з днем народження

Що відомо про чоловіка Ірини Білик та батька Табріза

Батько Табріза Аслан Ахмадов на даний момент працює в Росії. Чутки про початок його стосунків з Іриною Білик з’явились ще в 2014 році. Однак співачка довго не розкривала деталей, вважаючи що зайва публічність лише шкодить стосункам. Невдовзі Ірина Білик почала з’являтись на публіці з режисером, фотографом і стилістом Асланом Ахмадовим.

Ірина Білик зі своїм чоловіком Асланом
Ірина Білик зі своїм чоловіком Асланом

Чоловіка вважали досить близьким другом Людмили Гурченко. Він зробив для неї знамениту фотосесію, де актриса виглядає набагато молодше своїх років. А в 2016 році Аслан брав участь в популярному шоу “Голос” та потрапив в команду Поліни Гагаріної.

У 2013 році пара зареєструвала шлюб. Син Табріз з’явився на світ 2015 року. Його виносила сурогатна мати.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.