Каменських дозволяє Потапу виходити на люди у рваних штанях та незашнурованих чоботах: в багатих свої причуди

Потап показав новий образ та сколихнув мережу. Обрав рвані джинси та незашнуровані чоботи.

Український співак та продюсер Потап сколихнув мережу новою публікацію. На ній зірка зображений в досить екстравагантному вигляді. Світлину співак опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Опублікована світлина з соціальної мережі Потапа
Опублікована світлина з соціальної мережі Потапа

Шанувальники оцінили такий look знаменитості, про що написали в коментарях.

Коментарі під публікацією Потапа
Коментарі під публікацією Потапа

До слова, за Потапом стежать понад два мільйони підписників. Він є активним користувачем і досить часто викладає цікаві світлини, щоб підігріти інтерес аудиторії.

А напередодні продюсер опублікував домашню світлину і розповів, що вже очікує на новорічні свята.

Домашня світлина зі сторінки в Instagram Потапа
Домашня світлина зі сторінки в Instagram Потапа

Нагадаємо, що Потап одружений на Насті Каменських. Офіційно пара їх оформила стосунки 23 травня 2019 року, одна їх відносини почали розвиватись ще задовго до цього.

У 2014 році Олексій розлучився зі своєю дружиною Іриною Громовою. Після чого співак зізнався, що подружжя довго до цього йшло і навіть кілька останніх років не жили разом. Однак така подія ніяк не вплинула на їх робочі стосунки. Вони продовжували працювати разом, як продюсер і комерційний директор.

Потап і його колишня дружина Ірина Громова
Потап і його колишня дружина Ірина Громова

Однак після такої заяви в мережі почали поширюватись чутки про романтичні стосунки Потапа з Настею Каменських, оскільки весь час вони знаходились разом. До того ж, пара постійно викладала спільні фото в соціальній мережі Instagram. Вони були як кумедними, так і дуже ніжними. На них Потап тендітно обіймав напарницю, всіляко демонструючи теплі відносини між ними.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Довгий час пара зустрічалась таємно. Про свої стосунки подружжя офіційно оголосило 23 травня 2019 року — у цей же день вони зіграли весілля. Тоді ж пара презентувала кліп на пісню “Константа” у якому розповіли про свої почуття.

Схожі статті