Якою була Тіна Кароль до популярності та як на співачку вплинула слава

Тіна Кароль - зірка української естради, яка спалахнула раптово та яскраво і продовжує світити ще яскравіше.

Тетяна Ліберман, саме таке справжнє ім’я Тіни Кароль, народилася 25 січня 1985 року у Магаданській області. А вже у 1992 році родина майбутньої української поп-діви переїхала до Івано-Франківська.

Дівчинка з дитинства почала проявляти інтерес до музики, тому батьки віддали її до музичної школи. Там вона вчилася грати на піаніно та опановувала вокал.

Тіна Кароль в дитинстві
Тіна Кароль в дитинстві

Вже тоді майбутня зірка виступала у шкільних постановках та брала участь у самодіяльності. Видно було, що дівчина хоче потрапити до шоу-бізнесу, але таке заняття не схвалював батько дівчини. У дитинстві через це Тіна Кароль навіть програла конкурс, до якого довго готувалася.

Натомість мама дівчини активно підтримувала це прагнення і допомагала з підготовкою до виступів та концертними костюмами. Саме за настановою батька Тіна Кароль вступила до авіаційного університету і отримала спеціальність менеджера-логіста. Паралельно вона навчалася у Київському музичному училищі імені Глієра.

До речі, гучний псевдонім, який вважають справжнім ім’ям, майбутня зірка придумала сама. Мама не заперечувала, але її цікавило прізвище. Воно мало звучати як Король, а не Кароль.

Такий варіант співачка лишила після того, як російська ведуча назвала її Тіною Кароль.

Тіна Кароль здобула популярність саме на фестивалі “Нова хвиля” 2005 року у Юрмалі. Там вона посіла друге місце і отримала приз від Алли Пугачової. Далі був перший професійний кліп і стрімка популярність.

Але на шляху до цього у Тіни Кароль було немало злетів та падінь. Одним з таких падінь став скандальний кліп на пісню “Ноченька”, де співачка знялася оголеною на вимогу тодішнього продюсера Олега Чорного.

Це зараз Тіна Кароль не знімається у кліпах та фотосесіях оголеною, а тоді вона просто не вміла постояти за себе і мовчки виконувала все, що їй говорили.

Тоді зірка ризикнула і розірвала з продюсером усі відносини. Але при цьому сама постраждала. У той час вона познайомилася з Євгеном Огіром, який став її продюсером і коханим чоловіком.

Тіна Кароль на шляху до слави
Тіна Кароль на шляху до слави

Зараз Тіну Кароль усі вважають еталоном краси, жіночності та витонченості. Проте сама співачка ніколи не вважає, що вона зробила все і можна насолоджуватися успіхом. І, тим паче, після успішних проектів ні коли не вважала себе крутою.

Для виконавиці слава – це шлях до того, щоб допомагати іншим. Відштовхуючись від цього Тіна Кароль створила фонд для допомоги дитячим онкологічним відділенням лікарень по всій Україні. Фонд називається “Полюс притяжения”. Саме слава і визнання допомогли їй стати Послом доброї волі і партнером ЮНІСЕФ. Також зірка представляє власну соцпрограму «Знати і чути».

Тож слава не лише не розпестила Тіну Кароль, а дала їй додаткові можливості допомагати людям.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.