Олександра Кучеренко привітала коханого чоловіка Дмитра Комарова з першим ювілеєм “Світу навиворіт”

"Світові навиворіт" 10 років.

Днями програмі “Світ навиворіт”, автором і ведучим якої є відомий мандрівник Дмитро Комаров, відзначає перший серйозний ювілей.

З цієї нагоди дружина мандрівника Олександра Кучеренко записала зворушливе відео, де зізналася, що зараз її життя набагато цікавіше та яскравіше.

У сторіз у мережі Instagram зіркова красуня зізналася, що лише тепер дізналася секрети краси східних жінок. Виявляєть, немає нічого простішого, ніж використати жир сушених жаб.

 

Звучить точно непривабливо, але судячи з краси східних красунь це доволі ефективний метод омолодження і підтримання краси.

А от найкращою приправою до салату, як виявлЯється, є сушені черв’яки. Про це Олександра Кучеренко теж ніколи б не дізналася, якби в її життя не увірвався “Світ навиворіт” і його ведучий Дмитро Комаров.

Можливо це і гарна приправа, але не надто приємна.

Також Олександра Кучеренко розповіла, що попри такі екзотичні подарунки вона отримала сервіз для справжньої чайної церемонії і тепер знає як її влаштувати вдома.

А ще похизувалася справжнім головним убором папуасок. І розповіла, що з поїздки до Японії чоловік привіз їй справжнє кімоно.

Олександра Кучеренко у головному уборі папуасів
Олександра Кучеренко у головному уборі папуасів

Все це відомій дніпрянці розповідає її чоловік, а за сумісництвом мандрівник і телеведучий Дмитро Комаров.

Раніше телемандрівник розповідав, що його проект про мандрівки розпочався з поїздки в Кенію. Цю країну мандрівник добре знав, адже неодноразово їздив туди. Він змонтував перший сюжет, щоб подивитися чи буде таке цікаво дивитися.

Дмитро Комаров під час перших випусків програми Світ навиворіт
Дмитро Комаров під час перших випусків програми Світ навиворіт

Як виявилося, такий формат мандрів дуже сподобався глядачам і ось вже 10 років Дмитро Комаров їздить світом, збираючи в кожній країні все найцікавіше і те, чого точно не показують звичайним туристам.

Також Олександра Кучеренко розповіла, що Дмитро Комаров подарував їй раніше невідомі емоції, коли потрібно швидко зібратися в експедицію, потім радість від довгої розлуки і можливість гайнути на край світу, щоб побачитися.

Красуня-дніпрянка зауважила, що їй такий ритм подобається і не уявляє як раніше вона жила без цього всього.

 

Схожі статті