Маша Єфросініна відверто розповіла, чому не заглядає в телефон чоловіка: не хоче назавжди його втратити

Маша Єфросиніна підняла тему вірності, зрад і "копання" у чужих гаджетах.

Українська ведуча Маша Єфросиніна часто спілкується з прихильниками на життєво важливі теми.

От і цього разу телезірка вирішила поміркувати на тему довіри в родині, зокрема між партнерами.

Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром
Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром

Телеведуча зауважила, що зазвичай нишпорять у телефонах, якщо точно знають що саме шукають. І, крім цього знання, ще є впевненість, що можна щось знайти. Адже іноді можна взяти телефон у пошуках корисної інформації, а знайти щось дуже несподіване.

Саме це сталося і з прихильниками зірки, які поділилися з нею своїми історіями. Дехто розповів, що дізнавалися правду в найнесподіваніший спосіб. Наприклад, переглядаючи фільм на телефоні, бачили повідомлення неоднозначного змісту. Те саме стосується і повідомлень у соціальних мережах.

При цьому Вона закликала не перетворювати все на пошуки зради, а знайшовши повідомлення схвального змісту, не починати придумовувати те, чого може і близько не бути.

Крім того, коли люди починають стосунки або одружуються, це ж не означає, що потрібно розірвати всі зв’язки з минулим життям. Крім того, мозок досить підступний і може навіть чергову фразу видати за щось страшне.

У будь-якій ситуації головне заспокоїтися і прислухатися до власних відчуттів. Вони точно підкажуть чи варто панікувати і шукати ознаки зради, чи це звичайне дружнє повідомлення.

Прихильники Маші Єфросиніної зауважили, що бувають ситуації, коли відчуваєш щось не те, але хочеться побачити все, як то кажуть, на власні очі. А коли знаходиш докази, то віра втрачається до будь-кого.

Але навіть тут є люди, у яких з партнерами повна взаємодовіра. Вони користуються один комп’ютером на двох, знають паролі від телефонів і тримають всі месенджери відкритими. При такому широкому доступі до інформації дивляться в телефони партнерів лише тоді, коли це дійсно необхідно.

Сама ж телеведуча ніколи не дивиться телефон чоловіка. Ймовірно знає, що нічого там не знайде або поважає чужу власність і приватне життя. Все ж таки партнери не змушені припиняти спілкування з зовнішнім світом, маючи другу половинку.

Зрештою цей допис Маша Єфросиніна залишила на сторінці для того, аби застерегти підписників від необачних вчинків, які можуть призвести до негативних наслідків.

Все ж таки попереду свята і не дуже хотілося б псувати стосунки саме у цей період. Адже саме зараз так хочеться вірити в диво і казку.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.