Григорій Решетник ніжно притулився до Ксенії Мішиної, поки дружина проводить час з трьома дітьми

Григорій Решетник опублікував приголомшливу світлину з головною холостячкою країни Ксенією Мішиною.

Українськи телеведучий Григорій Решетник є незмінним телеведучим популярного романтичного шоу “Холостячка”, головною героїнею якого є Ксенія Мішина. Кожну п’ятницю телеглядачі з нетерпінням чекають виходу нового ефіру і вболівають за своїх улюбленців. Напередодні телеведучий опублікував неймовірну світлину з Ксенією на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

У підписі до публікації Григорій запитав своїх прихильників, чи чекають вони виходу наступного ефіру “Холостячки”. Підписники телеведучого із завзяттям дають лише позитивні відповіді.

Коментарі прихильників
Коментарі прихильників

Нагадаємо, що романтичне шоу вийшло на телеекрани 23 жовтня, а зйомки розпочались ще наприкінці літа. За досить короткий час шоу набрало шаленої популярності. До того ж, цей сезон має відмінну особливість — вибір потрібно зробити не чоловікові, а жінці. Головною героїнею стала відома актриса Ксенія Мішина. А за її серце прийшли боротись 16 чоловіків, однак після першої вечірки залишилось всього 12.

Ксения Мішина на проекті Холостячка
Ксения Мішина на проекті Холостячка

Що відомо про Ксенію Мішину

Популярна актриса театру та кіно народилась 18 червня 1989 року у місті Сімферополь, але своє дитинство вона проводила відразу у трьох країнах — Україна, Росія та Ізраїль.

Окрім акторської діяльності, красуня займалась ще й модельною. Відтак стала віце-міс краси на конкурсі “Севастопольська красуня”. При цьому її параметри не зовсім відповідають модельним: зріст Ксенії всього 168 см. Мішина брала участь в багатьох модельний проектах, однак в результаті віддала перевагу все-таки акторській діяльності. І не даремно, адже саме вона принесла актрисі шалену популярність. Бойовик “Розпечений периметр” став найменшою робою актриси. Але найголовнішою була роль в серіалі “Кріпосна”, який приніс їй велику популярність.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

На екрані вона сильна і вольова жінка, однак в житті Ксенія турботлива матуся і романтична натура, яка прийшла шукати справжнього кохання на проект “Холостячка”. Фінал вже зовсім близько, тому залишається лише спостерігати, хто заволодіє серцем холостячки.

Схожі статті