Христина Решетник показала розкішну фігуру у міні-сукні: “В мене своя церемонія троянд”

Дружина відомого ведучого Григорія Решетника нещодавно стала мамою втретє.

Дружина зіркового ведучого телеканалу “СТБ” Григорія Решетника Христина нещодавно поділилася в мережі знімками після пологів.

Варто зауважити, що дівчина досить швидко повернула собі хорошу форму. Проте є в цьому і свій секрет. Виявляється, під час вагітності Христина Решетник не переривала заняття спортом,ю що полегшило її повернення у хорошу форму.

Вже через півтора тижні після пологів зіркова дружина похизувалася майже ідеальною фігурою.

А зовсім нещодавно Христина Решетник ошелешила прихильників неймовірним виглядом у короткій кораловій сукні з великим букетом червоних троянд.

Під дописом вона написала, що сьогодні у неї своя особлива церемонія троянд. І пов’язана вона з маленьким сином, яким нещодавно поповнилася родина телеведучого Григорія Решетника.

Вона зізналася, що сьогодні наймолодшому синові виповнилося 2 тижні і Христина вирішила, що ця дата і букет, яким її порадували друзі, заслуговують розкішнішого образу, аніж звичний спортивний одяг, і доповнила сукню елегантними золотистими босоніжками на високих підборах.

Прихильники не приховували захоплення красою дівчини, зауваживши, що вона має розкішний вигляд. А головне, що вона завжди посміхається.

Також підписники поділилися думками хто залишить проект “Холостячка”, який веде її чоловік Григорій Решетник.

Зіркова дружина також зауважила, що такий її образ дуже подобається всім її чоловікам. Так, пари є ще двоє старших синів – Іван та Дмитро. сама Христина боялася, що третя вагітність у 30 років це ранувато, а от її зірковий чоловік Григорій Решетник радіє, адже вони прагнуть бути молодими батьками.

Григорій Решетник з дружиною та дітьми
Григорій Решетник з дружиною та дітьми

Як відомо, Христина Решетник народилася і виросла у Івано-Франківську. Вона досі переконана, що саме це місто є найкращим для життя.

Її діяльність пов’язана з журналістикою. після народження першої дитини Христина не покинула роботу, а взялася допомагати чоловікові вирішувати робочі питання. Вона зауважила, що з вихованням дітей і роботою справляються самі. І завжди готові підтримати одне одного.

При насиченому робочому графіку Григорій Решетник теж намагається допомагати дружині з дітьми.

Схожі статті