Аліна Гросу та Ірина Федишин: хто у кого сплагіатив репертуар і чи настільки вони схожі

Аліна Гросу та Ірина Федишин співають однакові пісні. Чим закінчиться чергова зіркова суперечка.

У вітчизняному шоу-бізнесі, схоже, назріває новий скандал. І стосується він оригіналу композицій двох українських співачок.

Цього разу з’ясувати стосунки через схожість пісень вирішили Аліна Гросу та Ірина Федишин.

Зауважимо, що обидві співачки співпрацюють з одним і тим самим композитором та автором текстів Русланом Квінтою. Тож ймовірність подібних текстів та пісень цілком можлива.

Самі співачки коментують цю ситуацію по-різному, але сходяться на тому, що не збираються звинувачувати одна одну у плагіаті.

Принаймні такої позиції дотримується Аліна Гросу, пісня якої “Мама” дуже схожа на композицію Ірини Федишин “Я так тебе люблю”. При цьому зірка стверджує, що її композиція вийшла раніше, ніж пісня її конкурентки Ірини Федишин.

Співачка Аліна Гросу
Співачка Аліна Гросу

Українська виконавиця Аліна Гросу стверджує, що наявність однакових мотивів у різних композиціях це нормально, адже у музиці існує лише сім нот. Через що подібне музичне звучання різних композицій цілком можливе.

При цьому артистка не приховує, що у піснях “Мама” та “Як я тебе люблю” однакова мелодія у приспіві.

Також дівчина зауважила, що наявність схожих текстів теж цілком можлива, адже писала їх одна людина.

Українська співачка Ірина Федишин
Українська співачка Ірина Федишин

У свою чергу Ірина Федишин після звинувачень у плагіаті намагалася з’ясувати ситуацію. На що їй відповіли, що тут ніякого плагіату немає, адже пісні вийшли з перервою у майже два роки. При цьому сама композиція вийшла у 2007, а от на телебаченні про неї заговорили у 2009 році. Тоді як, за словами Ірини Федишин, пісня “Мама” Аліни Гросу з’явилася лише у 2009.

Крім того з’ясувалося, що пісню з назвою “Боже, як я тебе люблю” виконав у 2008 році відомий співак Михайло Мода. Ірина Федишин зізналася, що включила пісню до репертуару з дозволу авторів, оскільки композиція їй дуже сподобалася.

Нагадаємо, співачка Аліна Гросу, яка нещодавно розлучилася з відомим російським бізнесменом Олександром Комковим, повернулася до України. Зараз артистка активно знімається у кіно і продовжує музичну кар’єру на Батьківщині.

Що ж, ситуація доволі цікава, адже кожна сторона певна, що саме вона першою випустила свою пісню.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.