Міміка відсутня повністю: Ірина Білик після чергової підтяжки зняла кліп

Ірина Білик ніколи не заперечувала прихильність до пластичної хірургії та процедур, що омолоджують шкіру. Новий кліп співачки вкотре підкреслив, що її молодість триває.

Вона у рожевій, майже повітряній сукні, а пороч грає юрба усміхнених, позитивних дітлахів. Саме у такому антуражі режисер вирішив розповісти історію кохання, яку Ірина Білик розповідає у пісні “Я умею любить”.

Співачка зізнається, що композиція – не нова. Близько 2-х років Ірина виконує її на своїх концертах, а найвідданіші фанати знають кожен її рядок. Проте ідея візуалізувати історію кохання виникла зовсім нещодавно.

Робота над кліпом тривала добу, а всього у знімальному процесі було задіяно 150 людей.
Попри казковий образ співачки, кліп починається з печальних ноток: у кадрі пара колись закоханих людей свариться. Свариться настільки, що нерви чоловіка не витримують і він штовхає свою дівчину, яку, по сюжету грає, звісно Ірина Білик.

Далі історія переносить нас у світ, де всі посміхаються і все наповнено рожевим світлом. З першого погляду навіть складно зрозуміти чи це казкова реальність, уява головної героїні та її бачення стосунків або справжнє буття співачки.

Сама ж Ірина виглядає напрочуд молодо. Співачка цього року відсвяткувала 50-річний ювілей, проте на її обличчі не помітно жодної зморшки. Міміка в Ірини не відзначається жвавістю, проте голосові дані передають всі грані душі музикантки.
Щодо операцій, попри те, що Білик ніколи не засуджувала відкрито жінок, які змінювали зовнішність, про свої омолоджувальні процедури жінка ніколи відкрито не розповідала.

Сьогодні ми й уявити не можемо, що блакитноока блондинка з виразними рисами обличчя колись виглядала інакше.

Ми знайшли у мережі фото Ірини з тих часів, коли її зіркова кар’єра тільки набирала обертів.

Ірина Білик на початку творчого шляху

Ось якою Ірина була до набуття статусу зірки. Тендітна брюнетка із жвавими очима.
На цій світлині ледь можна впізнати майбутню поп-діву, яка, вочевидь, розбила не одне серце.

Ірина Білик у молодості експерементувала із стилем

Згодом Ірина зрозуміє, що її вроду надзвичайно підкреслює холодний блонд і дівчина вдається до більш радикальних перемін: вона зрізає своє довге волосся та обирає коротку стильну стрижку, яка додає її зовнішності неповторної родзинки.

Що ж, залишається лише здогадуватися на які ще експерименти зі своєю зовнішністю піде Ірина Білик.

Схожі статті