Розпатлану Тіну Кароль з непомитою головою не впізнали фанати: “Невже це Тіна?” — без Балана сама не своя

Українська співачка Тіна Кароль не перестає дивувати прихильників.

Після “Танців з зірками” і обговорення дивного фіналу, настала черга переглянути фото найвідомішої ведучої проекту Тіни Кароль без макіяжу. Зірка рідко показує обличчя без косметики, тож прихильники використовують кожну нагоду, аби роздивитися улюблену співачку без звичної червоної помади.

На одній з фан-сторінок Тіни Кароль з’явилося фото співачки після репетиції номеру з Юлією Саніною та Дмитром Жуком.

На знімку співачка позує без звичної укладки, тож не всі прихильники впізнали в ній улюблену артистку. при цьому підписники не пропустили можливості пожартувати на тему зовнішності Тіни Кароль.

Одні стверджували, що артистка на себе взагалі не схожа. Інші намагалися всіх переконати, що на знімку не Тіна Кароль взагалі.

Схоже, що такі переживання викликані спілкуванням і спільним виступом Дана Балана з випускницею “Голосу країни”, з якою молдаванин запалював на останньому ефірі “Танців з зірками”.

Також Тіна Кароль порадувала прихильників фото без макіяжу під час весняної самоізоляції. Тоді прихильники не лише змогли роздивитися природну красу зірки. А й побачити її затишні та скромні образи, чого так не вистачає на зйомках проектів. Про це теж прихильники Тіни Кароль неодноразово писали у коментарях під знімками співачки з різних шоу.

Це не перші знімки Тіни Кароль без макіяжу. Одного осіннього дня співачка вчерговий раз порадувала підписників знімком без косметики, на якому можна було роздивитися колір очей найвідомішої української красуні.

https://www.instagram.com/p/CFqqiIpl3l5/

Справді, Тіна Кароль без макіяжу просто заворожує і не вдається відірвати від неї очей.

Зауважимо, що у цьому сезоні “Танців з зірками” співачка Тіна кароль вперше вийшла на паркет як учасниця танцювального проекту. Цього виходу глядачі та прихильники чекали дуже довго і були вражені настільки співачка органічно виглядає на паркеті.

При цьому дехто зауважив, що такий хід не дозволив розкритися у танці Юлії Саніній. Тим не менше, результат тренувань вразив усіх.

Сама ж рок-діва зізналася, що до останнього не знала чи вийде Тіна Кароль з ними на паркет і була вражена, коли співачка погодилася і при щільному графіку не пропустила жодної репетиції.

Справді, Тіна Кароль рідко показує знімки без макіяжу, але тим цінніші вони стають для прихильників артистки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.