Горбунов заради Осадчої приміряв на себе образ Діда Мороза: що загадала телеведуча

Популярний український телеведучий Юрій Горбунов опублікував цікавий новорічний знімок.

Кожного року телеканал, на якому працює Юрій Горбунов, перед новорічними святами проводить промокампанію, де запускає відлік часу до Нового року. Відтепер ефір прикрашено усіма новорічними мотивами та промороликами, де брали участь найяскравіші телеведучі.

Основна ідея, яку несе промокапманія — це повернення до незмінних традицій та визначення справжніх цінностей після усіх невтішних і несподіваних подій, які вирували у 2020 році.

В одному із таких роликів телеведучий Юрій Горбунов став Дідом Морозом заради дружини Каті Осадчої, одягнувшись у відповідний одяг. Неймовірну світлину він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Юрій Горбунов опублікував нове фото на своїй сторінці в сойціальній мережі
Юрій Горбунов опублікував нове фото на своїй сторінці в сойціальній мережі

У підписі до публікації телеведучий запитав своїх шанувальників, до якого віку вони вірили у Діда Мороза і Святого Миколая. При цьому додав, що й сам вірить до цих пір. Багато фоловерів дали позитивну відповідь, коментуючи публікацію телеведучого.

Коментарі прихильників під публікацєю Юрія Горбунова
Коментарі прихильників під публікацєю Юрія Горбунова

Зазначимо, що в такій промокампанії прийняли участь найяскравіші особи телеканалу: улюблена ведуча мільйонів Алла Мазур, Марічка Падалко, Натяла Мосейчук, Олександр Преподобний, Катерин Кухар, Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Олена Кравець та інші.

Нагадаємо, що напередодні Юрій Горбунов разом із своєю дружиною Катею Осадчою опублікували неймовірне фото зі зйомок 11-го сезону “Голос країни”. При цьому телеведучий додав, що на цей раз глядачі побачать неймовірну кількість талановитих людей на шоу. І кожного раз Юрій дивується, звідки береться така кількість приголомшливих і талановитих людей.

Юрій Горбунов та Катя Осадча на зйомках Голосу країни
Юрій Горбунов та Катя Осадча на зйомках Голосу країни

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.