Тіна Канделакі стала, як культурист через посилені тренування у спортзалі: руки втратили жіночність

Тіна Канделакі завжди вела здоровий спосіб життя. Проте, вочевидь втратила почуття міри під час тренувань

Тіна Канделакі веде активний спосіб життя, і багато часу вона проводить в тренажерному залі. Своїми успіхами вона з великим задоволенням ділиться з користувачами мережі. Однак, за це, часто стикається з критикою на свою адресу. Серед всіх інших, критикує і Ксенія Собчак. На думку ведучої, Тіна активно користується фотошопом, так як в житті вона виглядає набагато гірше.

Нещодавно Тіна опублікувала світлини в інстаграмі у досить відвертій сукні.

Колись тендітна грузинка, зараз справжня спортсменка. Руки Тіни з головою видають її прихильність до важкої атлетики.

Проте, сама Тіна зазвичай розповідає, що спорт їй потрібен лише для емоцій. Ведуча ніколи не виключала того факту, що захоплюється спортивними тренуваннями і має власну програму.

Заняття спортом у свій графік телеведуча включила через надмірний стрес та психологічне навантаження у своїй роботі. Жінка зазначає, що їй дуже важко контролювати рівень гормонів, що впливають на гарний настрій та самопочуття. Тіна розповідає, що у її віці можуть призвести до нервових зривів та депресій перенавантаження на роботі.

Свої ж заняття спортом зірка називає “задоволенням за розкладом”. Проте тренування її можна ледь назвати легкими та жіночними.

Тіна не раз показувала світлини, де вона у боксерських рукавицях або підіймає штангу.

Гормони та хороший настрій – це не єдина мотивація Тіни. Вона розповідає, що дуже слідкує за різними молодіжними тенденціями і не хоче, що б її 40-ка річну жінку вважали старою.

Крім цього, Тіна додає, що неможливо перекласти всю функцію оздоровлення лише на спортивне тренування. Дуже важливо підтримувати баланс сну та харчування. Варто, за словами зірки, лягати вчасно спати та бажано до 12 години ночі.

Слід також бути уважним до своїх досягнень. Тіна вважає, що потрібно ділитися своїми успіхами у спорті однозначно. Це можна робити в Інстаграмі, проте слід відрізняти фейкові досягнення від реальних. Крім цього, обов’язково треба розповідати оточуючим, як ви прийшло до того чи іншого результату.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.