Приходько, Білик, Саніна: як зірки перетворилися з пацанок у справжніх леді

Ці дівчата були свого часу справжніми бунтарками. Їй поведінка та зовнішній вигляд шокували, а тепер вони - геть змінилися

Серед співачок теж бувають пацанки. Дівчата свого часу завдяки зовнішньому вигляду проявляли так свій характер та привертали увагу прихильників та журналістів. Ми зробили підбірку тих, хто не гребував відстригти волосся, не підвести зайвий раз очі та вдягтися у далеко не жіночий одяг.

Анастасія Приходько

Настя була волонтеркою

Взагалі, Настя вперше з’явилася перед глядачами у досить жіночому образі дівчини-берегині. Чорна довга коса доповнювала якнайкраще цей образ. Проте, через політичні події в Україні, Настя трансформувалася у справжню пацанку.

Дівчина відрізала волосся, перестала фарбуватися та заговорила навіть низьким грубим голосом. Так на Настю вплинули роки волонтерства. Варто зазначити, що Приходько багато сил поклала на підтримку української армії.

Ірина Білик

Білик дуже змінилася

Її свого часу називали українською Мадоною через різкий образ. Коротке волосся, роковий стиль одягу – Ірина надавала перевагу масивним прикрасам та темній кольоровій гамі. З часом, разом із творчістю, співачка почала змінюватися зовнішньо. Вона різко пофарбувалася та стала відрощувати волосся.

Ірина на всі 100 відповідала модним тенденціям своєї епохи і продовжує робити це і зараз.

Зараз у жінці важко й впізнати колишню бунтарку 1990-х років. Ірина виступає в образі чарівної і ніжної пані, яка геть не має грубих звичок. Пісні Білик про ніжність та кохання. Певно, такий її внутрішній стан зараз.

Юлія Саніна

Саніна носила дреди

Був час, коли і в ніжній Юлії неможливо було пізнати майбутню зірку. Саніна дуже захоплювалася роковою музикою і намагалася виглядати так, наче кинула виклик взагалі всьому світу.

Дівчина носила дреди, фарбувала волосся у чорний колір, коротко його стригла та носила дивний стиль одягу. Навіть у перші роки популярності Юлія виглядала, як справжня бунтарка.

Зірка, здається, була довгий час у пошуку своєї ідентичності. Тепер Юлія носить довге волосся і співає ніжних пісень.

Зокрема співачка записала композицію з Тіною Кароль. У пісні оспівується доля жінки.

Схожі статті