Оля Полякова показала обох доньок та похизувалася, що вони зголосилися робити їй масаж

Оля Полякова знає, як потрібно розслаблятися в кінці робочого дня. В цьому їй допомагають її доньки.

Оля Полякова опублікувала відео на особистій сторінці, де розповідає, яке класне імпровізоване СПА влаштували їй її доньки.

Зірка показала, що старша дитина їй робить масаж спини, а молодша зголосилася зайнятися ногами.

Відносини з дітьми у зіркової мами дуже дружні. Родиною вони відправляються на відпочинок або, коли в Олі є вільний час, займаються хатніми справами. Готують, займаються садом або просто проводять час разом.

Оля Полякова і доманє СПА

Проте, коли Полякова дізналася про першу вагітність – була шокована. Зірка раніше розповідала, що просто ненавиділа дітей. Та після дзвінка матері та оголошення новини про вагітність, трохи втихомирилася.

З часом Оля зрозуміла, що своїх доньок кохає найбільше за все. До речі, своїй дитині вона навіть присвятила пісню.

Співачка вважає, що народити має кожна жінка, адже чоловік може і піти з родини, а ось діти будуть з матір’ю назавжди.

Попри такі мудрі думки, Полякова розповідає, що до другої вагітності також не була готова. Жінка дізналася, що буде мамою під час ультразвукової діагностики, і на емоціях наговорила лікарю зайвого. Співачка казала у клініці, що друга вагітність їй ні до чого. Проте, все ж таки вирішила народжувати.

Діти стали новим сенсом життя для артистки, після кар’єри. Жінка дуже ніжно відгукається про своїх доньок і натякає, що не проти народити дівчатам братика.

Як же складається життя зіркових доньок?

Якщо молодша дівчинка поки не засвітилася сильно у медіа, то старша продуктивно займається блогерством та навіть має досвід знімального процесу.

Маша Полякова

Марія, так звати старшу доньку Полякової, дуже схожа на зіркову маму і тому її запрошують у різні розважальні шоу. Зокрема, там стала “Ліга Сміху” – гумористичне шоу, де дівчинка зіграла пародію на свою маму.

В свою чергу Оля Полякова хвалить сильний характер доньки та розповідає, що дівчина вже самостійно заробляє гроші, шляхом блогерства та має вже особисту думку майже на кожну подію. Крім цього, у Марії вже навіть є досвід романтичних стосунків.

Схожі статті