Програвший фіналіст “Холостячки” заявив, що може продовжити боротися за серце Мішиної

Вчора відбувся фінал шоу "Холостячка". Для одного з фіналістів рішення Мішиної було фатальним. Проте, хлопець розповів, що буде робити далі.

Вперше в Україні було проведено шоу, де холостякує не чоловік, а жінка. Це – справжній прорив у телевиробництві, адже спершу було адаптовано класичну версію шоу, де чоловік обирає собі наречену. Проте, час іде і жінки почувають себе більш впевнено і не соромляться заявляти, що теж можуть і хочуть обирати собі наречених.

Голос суспільства почули сценаристи шоу “Холостяк” і вирішили цього року зробити головною героїнею жінку, акторку Ксенію Мішину. У жінки, до речі на момент зйомок вже був дорослий син.

У фіналі опинилися дві протилежності: прагматичний Олексій, який зачарував не лише Мішину, а й пів України жінок своєю галантністю та емоційний, артистичний і в міру нахабний Олександр. До речі, батько Ксенії сказав, що дівчині з ним буде цікаво, але підмітив, що у хлопця характер дуже непростий.

Ось скільки чоловіків боролися за серце Ксенії

Попри те, що здавалося б знайомство з батьком вийшло кращим в Олексія, Ксенія серцем відчула, що їй потрібен саме Олександр.

Героїня не змогла прийняти пропозицію Олексія Тригубенка і сказала йому “ні”.

Але незважаючи на почуття, які він відчуває до актриси, Льоша не заважатиме їй будувати відносини з її обранцем. Але якщо раптом пара не складеться, то чоловік готовий знову продовжити боротьбу за Ксенію.

Олексій проявляв до жінки велику симпатію

Олексій, звісно не планує розлучити пару, проте, він припускає, що у разі того, якщо стосунки Ксенії та Олександра не складатимуться, він може написати дівчині та запитатися про справи. За допомогою цього нескладного діалогу хлопець вважає, що можна запустити новий етап спілкування.

А ось дружні стосунки з Елертом він підтримувати не збирається. Певно, якась обіда все ж таки є в Олексія.

Річ у тім, що на проекті хлопці дуже непогано спілкувалися. Ніхто не помічав, що вони не можуть спілкуватися один з одним. Проте, поза кадром, у своїх ютуб-передачах, Олександр Елерт інколи висміював серйозність Олексія.

Проте ключовим переламним моментом у їх товариських відносинах все ж таки поставила крапку Ксенія.

Схожі статті