Єдиний син Софії Ротару показав архівне фото з сімейного відпочинку в Криму — підписники оцінили цікавий кадр

Син знаменитої української співачки Софії Ротару поділився знімком з відпочинку в Криму.

Продюсер Руслан Євдокименко не приховує свого особистого життя від пильного ока репортерів. Відтак нещодавно він опублікував на своїй сторінці в Instagram фото з відпочинку в Криму.

Руслан Євдокименко опублікував нову світлину в своїй соціальній мережі
Руслан Євдокименко опублікував нову світлину в своїй соціальній мережі

На фото зображена родина Руслана, яка відпочиває на яхті. Кадр цікавим ще й тим, що на ньому вдалось зафіксувати стрибок його доньки Соні в воду. Сам Руслан в цей момент займався рибалкою.

У підписі до публікації Руслан зазначив, що це був прекрасний час і відпочинок. При цьому він додав, що йому дуже подобається Сонечка, яка у момент зйомки пірнула у воду.

Нагадаємо, що Софія Ротару та Анатолій Євдокименко одружились 22 вересня 1968 року. Анатолій виконував обов’язки керівника ансамблю “Червона рута”, а також був постановником і організатором усіх концертних програм артистки. Вперше свою майбутню дружину Євдокименко побачив на обкладинці журналу “Україна” в 1964-му році і закохався.

Руслан народився через два роки після їх шлюбу.

Чоловік Софії Ротару помер у 2002 році від інсульту. Це стало справжнім ударом для Софії Михайлівни, адже вона важко переживала смерть чоловіка. На той час співачка скасувала всі виступи, зйомки і гастролі. Ротару вирішила присвятити особисте життя родині. Весь цей час вона з трепетом на усмішкою згадує свого чоловіка.

До слова, Руслан має двох дітей, які були названі в честь зіркових дідуся і бабусі — Анатолій та Софія.

Схожі статті