Іменинниця Олена Шоптенко поділилася враженнями про рік, що йде: Олега Винника і словом не згадала

Олена Шоптенко поділилася думками щодо минулого року та нового етапу свого життя.

Танцівниця і хореограф Олена Шоптенко підбила підсумки минулого року. Зірка “Танців з зірками” зауважила, що це ті підсумки, які вона може зробити для себе у свій день народження.

Цей рік був складним і сповненим випробувань для всіх і олена Шоптенко не стала винятком. Вона зауважила, що цей рік допоміг їй переосмислити багато рнечей і дав розуміння того, що для неї є дійсно важливим у професійному плані.

Перехворівши під час участі у танцювальному проекті на коронавірус танцівниця зрештою озвучила рішення, яке довгий час виношувала у собі. Вона вирішила назавжди розпрощатися з танцювальним шоу як учасник і готова повернутися в нього як постановник або як член журі.

При цьому вона зрозуміла наскільки важливою є для неї родина і весь вільний від роботи час присвячувала своєму маленькому чоловікові. Під час цього вона дізналася про свого сина багато чого нового. Наприклад те, що йому звичніше бачити маму без косметики.

Також Олена Шоптенко, продовжуючи викладати, зрозуміла наскільки технології можуть допомогти і, одночасно. завадити навчанню. А ще, отримавши новий досвід, зробила першу онлайн постановку зі своїми студентами.

Танцівниця поділилася з прихильниками традицією, яка в неї існує вже не один рік. У свій день народження артистка записує основну тезу, яку їй приніс попередній рік. Цього року вона стосувалася змін. І в першу чергу ці зміни мають початися тз кожної конкретної людини.

У дописі Олена Шоптенко зауважила, що наше бачення зовнішнього світу дуже залежить від нашої внутрішньої наповненості.

Вона отримала багато привітань від прихильників та колег по цеху і зауважила, що впевнена, що наступний рік її життя буде набагато кращим за попередній. До того ж хореограф дуже сподівається на те. що наступного року ніяких катаклізмів не буде і всі почнуть повертатися до звичного життя оновлені і з новими планами та цілями.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".