Молода дружина Павліка відверто розповіла про подружнє життя та натякнула, про що Віктор просить її мовчати

Двадцятип'яти річна Катерина не соромиться на всю країну розповідати про тонкощі життя з дорослим чоловіком.

Цього літа всі прихильники творчості Віктора Павліка були шоковані: 53-річний співак одружується з молоденькою дівчиною. Катерина була і залишається його концертним директором.

Дівчина пробує себе у якості блогера і полюбляє відповідати на питання підписників. І хоч Катерина намагається бути відвертою, є питання, на які їй забороняє відповідати сам Віктор.

Наприклад, не захотіла з цієї причини розповідати дружина Павліка скільки їй потрібно грошей для щастя. Мотивуючи тим, що чоловік проти такої щирості, Реп’яхова все ж таки зробила приписку, що їй хочеться мати власний будинок, дорогу машину та з’їздити на Мальдіви.

А ось на питання щодо дітей жінка чи то серйозно, чи то жартома відповідає, що пара хоче народити трійку дітлахів. До речі, Катерину не раз запідозрювали й прихильники, і журналісти в тому, що вона вагітна.

Подружнє життя для пари буває різним. Реп’яхова розповідає, що попри те, що прихильникам здається їх шлюб ідеальним, сварки теж бувають. Тим не менш, всі негативні епізоди життя подружжя не демонструє на сторінках своїх соціальних мереж.

Сварки теж трапляються у житті

Цікаво, що головним у родині вважається Віктор Павлік. Мало того, Катерина декілька разів у сторіз назвала його повним ім’я та по батькові.

Як же відреагували батьки дівчини на новину про одруження з дорослим чоловіком?

Прихильники не посоромилися поставити найбільш провокаційне питання. Жінка наважилася відповісти відверто.

За словами Катерини, їхні стосунки починалися поступово та її родичі не були шоковані звісткою про одруження.

Прихильники цінують відвертість Катерини

Дівчина розповідає, що взагалі спочатку не розраховувала, а ні на заміжжя, а ні на серйозні стосунки навіть. Проте, вона зазначає, що Віктор зміг змінитися заради неї та змінити ставлення до особистого життя.

Цікавою є також сторіз, де Реп’яхова розповідає наскільки сильно любить творчість свого чоловіка. Виявляється, його пісні вона слухає з дитинства і зараз здивована, як це не зрозуміла, що у її плеєрі треки її майбутнього чоловіка.

Схожі статті