Володимир Дантес відверто розповів, як йому жилося, коли Дорофєєва привезла до них додому свою маму 

Володимир Дантес розповів, як йому живеться у шлюбі з Надією та які стосунки у нього з найріднішою людиною жінки

У 2015 році всі прихильники Надії Дорофєєвої були приємно здивовані. Жінка вийшла заміж. Судженим був теж співак та музикант Володимир Дантес, який свого часу також був на піку популярності.

Нині чоловік розповідає про свій шлюб.

Варто зазначити, що жодних гучних скандалів ніколи не було пов’язано з подружжям Наді та Володимира. Більше того, співак нещодавно розповідав про те, як його родина хоче святкувати прихід 2021 разом і навіть думають ходити щедрувати по сусідах.

З близькими Надії стосунки теж у Володимира складаються непоганою Він розповідає, що з тещею, як тільки познайомився, одразу знайшов спільну мову.

Фото з весілля подружжя

Сама Дорофєєва пригадує, що коли привезла маму, вже після одруження, у гості, жінка одразу прийнялася готувати. Допомагав їй Дантес. При цьому, попри дружні стосунки, співак воліє шанобливо називати тещу на ім’я та по батькові.

Володимир і сам перевіз свою матір. Свою квартиру у Харкові жінка продала та купила майно біля дітей. Тепер після роботи її син майже щовечора заїжджає до неї. Сам же співак розповідає, що коли батьки живуть поруч – це весело і зручно, адже завжди є кому допомогти з приготуванням їжі та дружньою порадою.

Та мабуть головне у тому, що в обох з подружжя склалися дуже гарні стосунки з батьками половинки – це їх саме ставлення один до одного.

Прихильники не раз помічали, з якою ніжністю Володимир ставиться до Надії.

Чоловік не шкодує слів кохання для своєї жінки та кожного разу намагається її привітати зі святом або з досягненням на сторінках свого Інстраграму.

Проте, Дорофєєва скаржилася, що перші роки почувала себе досить невпевнено. Їй навіть доводилося звертатися до психологів, аби знайти пораду, як впоратися з ревнощами та як перестати скептично ставитися до подруг обранця.

Варто зазначити, що пара досить довгий час разом. Зустрічатися молоді почали ще у 2011 році. Через 4 роки вирішили укласти шлюб.

Схожі статті