Настя Каменських показала найкращу подругу, яку плутають з її сестрою: схожі як дві краплі води

Співачка і просто красуня Настя Каменських продовжує спілкуватися з прихильниками на тему Нового року і підготовку до свят.

Цього разу зіркова красуня вирішила поділитися своїм списком справ, які потрібно встигнути зробити у передноворічний період. Зокрема. зірка радить прибрати з життя все зайве і непотрібне. Це стосується одягу, різних дрібничок, про які довгий час не згадували і телефонів.

До чого тут телефони? Вони міцно увійшли у наше життя і часто ми забуваємо видаляти непотрібну інформацію. А от якщо видалити все непотрібне, то і знайти щось необхідне буде набагато простіше.

Настя Каменських напередодні Нового року радить також налаштуватися на святкову атмосферу не лише прикрашанням будинку, а й сімейною вечерею з переглядом атмосферних фільмів або створити свій плей-ліст зі святковою музикою і постійно слухати її.

Настя Каменських з Анною Андрійчук-Завгородною
Настя Каменських з Анною Андрійчук-Завгородною

Це може допомогти виконати і наступний пункт зіркової красуні, а саме заново навчитися вірити в чудеса і помічати їх навколо себе.

Також співачка радить у цей передсвятковий період дарувати невеликі подарунки просто так. Вона зазначає. ще не обов’язково дарувати щось дороге, адже навіть дрібничка у цей період здатна покращити настрій, зробити його святковим і наповнити людину вірою в чудо, а саме його всі прагнуть отримати від свята.

Але даруючи подарунки іншим, Настя Каменських не радить забувати про себе. Зірка відмічає. що собі можна купити щось таке, про що давно мріяли, але постійно відкладали це бажання.

Створюючи такий список зірка прагне, аби почати створювати святковий настрій задовго до самого свята.

Прихильники підтримують такий підхід і намагаються дарувати маленькі радощі своїм рідним та знайомим.

А, зважаючи на складний рік, артистка радить написати 10 пунктів, за які можна з упевненістю подякувати рокові, що йде. І, заодно, написати список бажань на наступний рік. Проте список Настя Каменських радить робити детальний. Тобто, мають бути не просто цілі, а детально розписані шляхи їх досягнення.

Після такого допису фанати співачки не змогли більше нічого додати і подякували улюбленій виконавиці за поради як ефективно провести останні дні року.

Схожі статті