Єдиний син Софії Ротару поділився неймовірним знімком зі співачкою: щаслива родина

Руслан Євдокименко надзвичайно сильно любить і гордиться своєю родиною.

Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко активно користується своєю сторінкою в соціальній мережі Instagram. Там він щоразу показує нові зворушливі знімки зі своєю родиною. Відтак нещодавно Руслан опублікував нове фото зі своєю мамою співачкою Софією Ротару.

Неймовірно, але на фото Ротару зовсім не виглядає на свої 73 роки і здається не планує старіти. Усміхнена, натхнена і позитивна Софія Михайлівна не відмовляється навіть від селфі, адже впевнена у своїй красі.

На фото 50-річний Руслан Євдокименко зображений у звичайному одязі: чорній куртці та кепці. Тим часом його мама Софія Ротару має бездоганний вигляд. Наряд червоного кольору та золота прикраса доповнюю її довершений вигляд.

У підписі під публікацією Руслан додав:

“Фото з зіркою!”

Прихильники у захваті від світлини, про що пишуть у коментарях під публікацією:

  • “Софія Михайлівна красуня!”
  • “Так хочеться в 2021 році святковий концерт до 50-річчя творчості.”
  • “Які красиві! Найкращі!”
  • “Люблячий син з люблячою мамою.”

Нагадаємо, що Софія Ротару була одружена на Анатолії Євдокименко. Він організовував усі концерти співачки. Пара одружилась 22 вересня 1968 року, а через два роки у них з’явився син — Руслан.

Чоловік Софії Михайлівни помер від інсульту у 2002 році. Виконавиця важко перенесла смерть чоловіка і на деякий час зупинила свою діяльність.

Однак зараз вона з усмішкою на обличчі і теплотою в серці згадує свого чоловіка. До слова, Руслан назвав своїх дітей на честь дідуся і бабусі — Софія та Анатолій.

Софія і Анатолій Євдокименко
Софія і Анатолій Євдокименко

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.