Ольга Фреймут показала свою молоду маму: жінки виглядають наче ровесниці

Ольга Фреймут виглядає розкішно. Побачивши її матір, зрозуміло в кого донька.

Ользі Фреймут – 38 років, проте, жінка абсолютно не виглядає на свій вік. Доглянута та спортивна зіркова телеведуча поступається своєму вмінню виглядати не по роках хіба що власній мамі. Нещодавно на своїй сторінці в Інстаграмі з’явилося фото з найріднішою людиною.

 

Оля з мамою

Що відомо про матір Фреймут?

Мабуть, перше, що дізналися прихильники, після того, як популярність Ольги злетіла, так це те, що вона успадкувала для роботи на телебаченні прізвище мами. Взяла його майбутня зірка для милозвучності. Справжнє прізвище екс-ревізорші дуже просте – Коник.

Алла Фреймут, так звати маму Олі, має багате спортивне минуле. Жінка професійно займалася плаванням. Проте, працювати довелося у школі. Довгий час колишній майстер спорту займалася викладанням фізкультури в дітлахів.

Свою доньку Алла народжує у 18 років. Фреймут-молодша завжди відшучувалася, казавши, що її мама дуже сильно покохала батька і відважилася на відчайдушний крок. До речі, тато Ольги теж тісно пов’язаний зі спортом. Він – футболіст. Проте, ведуча часто згадує в інтерв’ю й інші його професії. Наприклад, в одному, розповідаючи про родину, зірка заявила, що виховувалася в родині інженера.

Дитинство пройшло у бідності. Нинішня королева екрану розповідає, що це було очікувано, адже мати працювала у школі. Батько теж не мав високих доходів. Для них було нормальним явищем ділити шоколадку на трьох або їсти м’ясо лише на свята.

Тим не менш, Алла намагалася згладжувати ситуації та оточила свою доньку турботою та безмежним коханням.

До речі, жінка досі працює у своїй улюбленій школі. Вона має робочого стажу понад 40 років і безліч учнів, які її просто обожнюють.

Зараз Фреймут-старша виглядає дуже спортивно. Вона не соромиться носити у 56 років сукні з відкритими плечима. Зачіску Алла теж обирає достатньо молодіжну. На відміну від одноліток, надає перевагу довгому волоссю та природному його кольору.

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.