Настя Каменських в естравагантній сукні з розрізом до стегна нагадала фанатам сосиску в хотдозі

Настя Каменських показала прихильникам новий образ.

Співачка Настя Каменських, яка останнім часом любить поспілкуватися з прихильниками на тему свят, вирішила відволіктися від улюбленої теми і поділитися радісною новиною.

Дівчина виклала нову світлину, на якій позує у довгій жовтій сукні з бахромою і боковим розрізом. На обличчі зірки легкий макіяж і низька укладка. Доповнює образ темний манікюр і сережки. На ногах зірки елегантні босоніжки на високих підборах і з тонкими ремінцями.

У дописі під знімками артистка натякнула на старт нового проекту. у якому вона бере участь.

Прихильники зірки оцінили образ, порівнявши співачку з богинею. А от любителі пожартувати, зауважили, що у Льоші, швидше за все йдеться про чоловіка Насті Каменських, ніжки кращі. Дівчина не образилася на таку репліку, вочевидь зрозумівши жарт.

Проте це був не єдиний жартівливий коментар на адресу зіркової красуні. Комусь у цій сукні вона нагадала сосиску у хот-дозі, про що не забарилися написати прихильники зірки. Прихильник, який написав такий коментар наприкінці зазначив, що це був лише жарт і візуальний обман.

Коментарі з гумором
Коментарі з гумором

Проте більшості підписників Насті Каменських образ все ж сподобався і вони порівняли її з богинею і вкотре охрестили красунею.

Для Насті Каменських участь у проекті, про який вона розповіла, це новий досвід. адже тут не потрібно засуджувати чи обирати когось талановитого, артистичного чи ще когось.

Раніше зірка показувала один зі своїх образів для шоу. тоді на ній була бордова латексна сукня і масивні прикраси.

Незважаючи на не дуже звичний стиль виконавиці, прихильникам такий образ теж сподобався.

Дивлячись на всі образи, у яких постає зіркова красуня, можна сказати, що немає такого образу, який би їй не підходив. Інша справа, це що не всі образи позитивно сприймаються шанувальниками, але самій Насті подобається і личить все.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.