Ксенія Мішина розповіла, як складаються її відносини з донькою Еллерта: хоче стати для дівчинки подругою

Нещодавно відбувся фінал найпопулярнішого шоу "Холостячка". І, зрозуміло, що багатьом прихильникам цікаво, як склалось спільне життя Ксенії та Олександра після проекту.

Переможець шоу “Холостячка” та неймовірно красива актриса Ксенія Мішина зізнались, що змогли зберегти свої стосунки і навіть вирішили жити разом. Зазначимо, що у Ксенії та Олександра вже є діти від попередніх стосунків. Еллерт має 13-річнну доньку Елю, а Ксенія виховує 9-річного Платона.

Мішина обрала переможця шоу
Мішина обрала переможця шоу

В одному з інтерв’ю закохані розповіли, як бачать свої відносини в майбутньому, які плани будують та які стосунки склались у пари з дітьми.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Олександру та Ксенії було достатньо всього три дні, щоб зважитись жити разом. При цьому вони зазначили, що жодного разу не вагались у своєму рішенні. В побуті пара також гармонійно зійшлась і обов’язки по дому виконують разом.

На питання, як закохані бачать свої стосунки через рік, вони відповіли просто — гармонійно, весело та яскраво.

При цьому багатьох підписників цікавить, як склались відносини з донькою Еллерта Елею. На що Ксенія відповіла, що їх стосунки чудові і вони досить часто проводять час разом. До того ж, зірка додала, що вони дуже подружились з її сином Платоном, а нещодавно разом відвідали аквапарк. Ксенія сподівається, що з часом вона з Елею зблизиться ще більше.

Донька Олександра
Донька Олександра

Зазначимо, що відоме на всю країну шоу “Холостячка” стало найкращою програмою року.

Схожі статті