Аліна Гросу замилувала знімком з маленькою похресницею: буде гарною мамою

Аліна Гросу показала нові фото з маленькою племінницею.

Українська співачка Аліна Гросу, яка після розлучення повернулася до України, замилувала мережу новими знімками.

Судячи з допису, дівчина відправилася на свята до рідних Чернівців. там вона завітала в гості до своєї маленької похресниці Даші.

Артистка разом з дівчинкою сидять біля каміна. прикрашеного гірляндами і зірка розважає її. Побачивши ці знімки, прихильники співачки зауважили, що Аліні гросу дуже личить бути мамою.

Вони привітали її зі святами і побажали всього найкращого.

На співачці була червона сукня в дрібний білий горошок, розпущене волосся і макіяж. Схоже, що сама артистка отримує неймовірне задоволення, спілкуючись з малечею.

На дівчинці, у свою чергу був жовтенький чоловічок з довгими. як у зайця, вухами і жовтенька резиночка. На фото помітно, що дівчинка рада спілкуванню зі своєю зірковою хрещеною мамою.

Прихильники, у свою чергу, не втомлюються засипати співачку та її похресницю компліментами.

Крім того, у виконавиці вже є досвід спілкування з дітьми. Як зізналася у одному з інтерв’ю сама Аліна Гросу, у неї є молодший брат, якому артистка вже придумала подарунок на свята.

Аліна Гросу з молодшим братом
Аліна Гросу з молодшим братом

Дівчина зізналася, що хлопчик дуже любить все, що пов’язано з технікою та сільським господарством, тож у подарунок від зіркової сестри він отримає великий набір з купою улюблених іграшок.

Раніше співачка ділилася улюбленими святковим салатом та зізналася, які подарунки підготувала рідним до свят. Як зазначала артистка, мамі вона підготувала красиві сережки, а тато отримає від зіркової доньки великий флакон улюбленого парфюму.

А от зі святкових страв Аліна Гросу, як виявилося, найбільше любить олів’є і саме з ковбасою.

Про це вона розповіла у одному з передсвяткових дописів на своїй сторінці.

Схожі статті