У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Вже багато років шанувальники чекають на одну-єдину новину від Насті Каменських. Фанати мріють почути, що вона стане матір’ю. Але артистка хоча і зізнається, що нібито хоче цього, але не наважується на подібний крок. У своїх інтерв’ю зірка здебільшого посилається на Господа у цих питаннях.

Потап же лише жартує та говорить про те, що хоче взагалі бути багатодітним. Хоча зараз стає зрозуміло, що з таким завантаженим графіком і мріями стати латиноамериканською зіркою, Настя Каменських ще не скоро задумається про вагітність.

Настя Каменських не стала більше чекати та показала величезний живіт

Настя Каменських показала, як виглядає на пробіжці
Настя Каменських не стала більше чекати та показала величезний живіт

Натомість нещодавно на її особливості сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилися кадри з двома блогерами, які танцювали під її новий хіт. Так, поруч з Олегом Машуковським опинилася Стася Макеєва, яка чекає на первістка.

Візуально помітно, що дівчина вже знаходиться на останніх термінах, і от-от має народити малюка. Обидва виглядають настільки круто разом, що можна було-б подумати, що це супутниця Олега. Але як відомо, Машуковський має інші погляди на життя.

Настя Каменських не стала більше чекати та показала величезний живіт

Каменських свою чергу показала, наскільки їй сподобалося відео у блогерів, залишивши реакцію через емодзі. А також відмітила їх, зробивши їм невеличку рекламу.

Нагадуємо, що зараз Настя Каменських знаходиться за кордоном. Останнім часом їхня родина знову почала потрапляти у скандали, здебільшого через те, що Потап виступає в Європі зі своїми російськомовними піснями. Але сам продюсер цього взагалі не коментує, і робить вигляд, наче все в порядку.

Настя Каменських також не стала коментувати вчинок свого благовірного, і лише спростовує чутки на рахунок їхнього розлучення. Як поговорюють, пара нібито вже давно не разом.

Схожі статті

“Іноді я буваю дуже емоційним”: Решетнік дав волю почуттям і оскандалився через це – мережа пам’ятає все

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік дав волю почуттям і потрапив у конфуз через це. І хоча пост видалили, мережа пам'ятає все.

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?

“Моя маленька копія”: Даша Євтух показала свої дитячі фото з Олександром Глазовим із “МастерШеф-14”

Даша Євтух та Олександр Глазов дуже схожі своїми характерами, принципами та почуттям гумору. Але також у них подібна зовнішність. Хоча на дитячих фото вона більш очевидна.

“Головне не розмір, головне — вміння користуватися”: Леся Нікітюк показала, що робить зі своїм чоловіком

Особисте життя Лесі Нікітюк ніколи не було відкритою книгою для шанувальників. Та нарешті телеведуча вирішила не просто розповісти про коханого, але й показала його авдиторії.