Леся Нікітюк кардинально змінила імідж і зробила каштанове боб-каре: результат перевершив усі очікування

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк кардинально змінила свій імідж і показала, як виглядає з каштановим кольором волосся та стрижкою боб-каре.

Впродовж довгих 15 років, які Леся Нікітюк витратила на побудування телевізійної кар’єри, публіка бачила її здебільшого зі світлим кольором волосся. І не дарма, адже блонд їй дуже пасує. Світла шкіра, сині очі, ніжні брови, — усе це ідеально поєднується з ним.

З кожним роком телеведуча перевершувала себе і з’являлася на екрані все вродливішою та вродливішою.

Леся Нікітюк кардинально змінила імідж і зробила каштанове боб-каре: результат перевершив усі очікування

Леся Нікітюк вперше наважилася показати своє татуювання
Леся Нікітюк кардинально змінила імідж і зробила каштанове боб-каре

Телеведуча дійсно звертає особливу увагу на свій зовнішній вигляд, адже від нього залежить її кар’єра, популярність, і навіть любов публіка, думка якої часто вельми мінлива.

І все ж таки рано чи пізно настає час трансформацій, експериментів та змін. І він зачепив так само Лесю Нікітюк. Так, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на якому показала, як виглядає з каштановим кольором волосся та стрижкою боб-каре. Неозброєним оком помітно, що на голові у зірки перука, але вельми якісного виконання.

Леся Нікітюк показала, як виглядає з каштановим боб-каре. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Колір для шевелюри Лесі обрали таким чином, щоб він прекрасно підкреслював її тон шкіри. Образ доповнили шоколадною помадою, одягом кольору капучино, а також золотими прикрасами.

Результат виявився настільки неймовірним, що складається враження, ніби Лесі Нікітюк цілком моглаб змінити свій імідж і у звичайному житті та постати перед нами в абсолютно новому образі.

Нагадуємо, що не так давно зірка спробувала себе в ролі співачки та випустила нову композицію. На даний момент її пісні мають свого слухача і навіть транслюється у торгівельних центрах, ресторанах, тощо. Зокрема, співведучий зірки Богдан Буше показав своїм підписникам, як слухає пісню колеги.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.