Григорій Решетнік вразив зізнанням про те, як сильно росте його старший син і показав хлопця: буде велетнем

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік розповів про дорослішання старшого сина. Зірка вразив неймовірними змінами, які відбулися з його первістком.

Григорій нас чуток знає, що таке бути батьком трьох маленьких хлопчиків. Неодноразово вони з дружиною розповідали про те, як справляються з неймовірної кількості енергії, яка накопичується у дітей. І здається неможливим впоратися з цим двом зайнятим людям, і все ж таки у цьому питанні Христина та Григорій не просто дивують, а доводять, що це можливо, і також кожного разу підтверджують свій статус зразкової родини.

І тому зайвий раз стає зрозумілим, чому їх запрошують на програми як експертів у питаннях романтичних та сімейних стосунків. Адже роки йдуть, родина збільшується, а Григорій навіть ніколи не дозволяв собі в ексклюзивних інтерв’ю розповідати про своє романтичне минуле, де ще не було Христини.

Григорій Решетнік розповів про дорослішання старшого сина

Григорій Решетнік показав свою зустріч з дружиною після тривалої розлуки
Григорій Решетнік розповів про дорослішання старшого сина

Іван, Дмитро та Сашко регулярно з’являються на фотографіях у батька та матері на їхніх особистих сторінках соціальній мережі Instagram. Своїх акаунтів у дітей поки що нібито немає. Хоча публіка можливо дечого не знає.

І хоча хлопці прекрасно знають, як розмовляти з аудиторією, і не бояться зайвої уваги до себе, насправді не так вже й багато підписники телеведучого та блогерки знають про їхніх спадкоємців. І нещодавно Григорій вирішив трошки виправити цю ситуацію. Він сфотографував свого старшого сина і розповів про неймовірний прогрес, який відбувся у нього, як етап дорослішання.

У хлопчика надзвичайним чином збільшився зріст, а також розмір ноги. У свої 11 років хлопчик має 37-й розмір. На кадрах помітно, що юнак високий, і буде ще вищим.

Григорій Решетнік розповів про дорослішання старшого сина

Тож незабаром родина зможе похизуватися старшим сином, який матиме прекрасні фізичні дані і для спорту, і для сцени, тощо.

До речі, хлопчик також за світив свою модну футболку від бренду Burberry. На ногах у дитини класичні кросівки від компанії Adidas.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.