Колишня дружина Володимира Остапчука щодня купається у квітах: такої уваги і Полтавська не отримує

Квіти обожнює більшість людей. Але жінки, як правило, люблять їх отримувати, а чоловіки — дарувати. Христина Горняк похвалилася одразу декількома букетами, які отримала від таємного шанувальника.

У 2022 році новина про розлучення Христини Горняк та ведучого Володимира Остапчука приголомшила фанатів. Найбільше публіку здивував навіть не сам факт розриву, а його раптовість: на ймовірність розпаду пари не вказувало нічого.

Довгий час ніхто з експодружжя не говорив про причини розлучення. Але нещодавно Христина розповіла в інтерв’ю про те, що трапилося. За словами дівчини, ініціатором завершення взаємин була вона. Горняк не пробачила Остапчуку порушення табу, дотримання яких у відносинах було для неї важливим.

Христина стверджує, що на момент розлучення вона продовжувала кохати Володимира, а сам ведучий навіть намагався повернути дружину. Але дівчина вирішила не поступатися власними принципами.

Колишня дружина Остапчука Горняк похвалилася квітами
Колишня дружина Остапчука Горняк похвалилася квітами

Тривалий час Горняк заліковувала душевні рани. Дівчина говорила, що всі життєві труднощі потрібно просто вміти пережити. Саме це і зробила ексдружина Остапчука, завдяки чому її серце поступово відкрилося для кохання знову. Можливо, достойний її чоловік уже з’явився в житті Христини. Красуня регулярно ділиться у своїх соціальних мережах новими фото з букетами.

“Квіти щодня, як це витримати”, — підписала фото з новим букетом і усміхненою собою дівчина

До речі, всього за кілька днів до цього Горняк викладала пост, в якому розповідала, що не варто недооцінювати такий жест, як “подарувати квіти”. Христина наголосила не лише на приємних емоціях від такої уваги, а й на бажанні жінок ділитися своєю радістю з подругами та підписниками в сторіс. Можливо, це був вдалий натяк, який дійшов до потрібного адресата?

Колишня дружина Остапчука Горняк похвалилася квітами

Горняк не спішить ділитися тим, хто саме так старанно та ніжно намагається завоювати її серце. Але, судячи з підписів до сторіс, цим джентльменом є саме український чоловік, і від його уваги вона в захваті.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.