Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

Її полюбили за велику кількість різних рис: від надзвичайної харизми до доброго серця, що було здатне полюбити всіх на світі. Руслана мала відмінне почуття гумору, вміння ладнати з усіма, знаходити щастя у маленьких речах.

Цікаво, що маючи надзвичайний вибір серед чоловіків, адже акторка поміняла серця лише поглядом, а вона обрала того, хто просто вирішив її дочекатися.

Вдівець Руслани Писанки розповів, яким було її життя

Чоловік Руслани Писанки розповів про її стосунки з його сином
Вдівець Руслани Писанки розповів, яким було її життя

Так, останні роки вона жила разом з бізнесменом Ігорем Ісаковим. Познайомилися вони в мережі, і чоловік до останнього не вірив, що він дійсно зустрінеться саме з акторкою. Він прекрасно розумів, що на побачення може прийти інша жінка, але все одно наважився на це.

Прийшовши, йому довелося добряче почекати, і не 1 годину. Зв’язавшись з Русланою, він нагадав їй, що вона пропустила побачення, а акторка попросила почекати і явилася особистою персоною.

Його терплячість та чесність полонила її серце, він вже був приголомшений тим, що дійсно сів у машину до відомої акторки.

Спільних дітей у пари не було. Але натомість, вони досягали різних цілей разом: худли, будували будинок, кохали. До пасинка акторка ставилася як до рідного сина, і незабаром в них виник міцний зв’язок. Тим не менш, хлопець згодом з’їхав та перебрався в іншу країну.

А Ігор до останнього не вірив, що може втратити свою кохану. Навіть коли він своїми очами побачив діагноз, який був надрукований на медичних документах, зірка переконувала його, що зможе перемогти, і він вірив. Лише пізніше він усвідомив, що таким чином вона зберігала в ньому спокій і надавала подивитися говорю в очі. Власне, і сама зберігала оптимізм.

Вчинок своєї дружини Ігор зрозумів лише тоді, коли вона пішла. Напередодні їй навіть стало краще. До останнього вона займалася справами, наче її не чекає смерть. Зокрема взялася допомагати знайомим підбирати житло. А потім її не стало…

Схожі статті

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.

Коли народить Настя Каменських? Потап не стримав себе і розсекретив все про спадкоємця від дружини

Потап не стримався і розсекретив все про спадкоємця від дружини Насті Каменських. Коли народить співачка і кого чекає продюсер? Усі деталі в нашому матеріалі.