Бачив лише Пономарьов та Аксельрод: як виглядає 50-річна Мозгова з самого ранку – “Найпрекрасніші миті…”

Українська продюсерка Олена Мозгова, яка нещодавно зважилася на кардинальні зміни у зовнішності, показала, як виглядає рано-вранці, коли її домашні ще сплять.

Нещодавно 50-річна Олена Мозгова вразила своїх шанувальників кардинальною зміною іміджу. 50-річна продюсерка не лише змінила зачіску, а й відтінок волосся. Не встигли обговорити новий образ колишньої дружини Олександра Пономарьова, як зірка дала новий привід говорити про себе.

Олена Мозгова похвалилася короткою стрижкою та новим кольором волосся
Олена Мозгова похвалилася короткою стрижкою та новим кольором волосся

Так, напередодні Мозгова поділилася у соціальних мережах рідкісним фото, на якому була зображена разом із дочкою від молодшого на 9 років співака Девіда Аксельрода – Соломією. Знімок було зроблено рано вранці, коли 9-річна дівчинка ще солодко спала поряд з мамою. У кадрі Олена Мозгова з’явилася абсолютно без косметики з скуйовдженим волоссям і в окулярах. Варто зазначити, що не кожна жінка наважиться оприлюднити подібне фото.

50-річна Олена Мозгова показала, як виглядає вранці
50-річна Олена Мозгова показала, як виглядає вранці

“Ранок нового дня! Це найпрекрасніші миті…”, – написала продюсерка.

Далі Мозгова дала пораду батькам, щоб ті не втрачали можливості проводити якнайбільше часу зі своїми дітьми.

“Коли вони виростають, ми дуже про це шкодуємо, а зробити вже нічого не можемо …”, – поділилася своїми думками Мозгова.

Нагадаємо, що окрім Соломії у Олени Мозгової є ще дві дорослі дочки – Зоя та Євгенія. Старша Зоя з’явилася у другому шлюбі, середню продюсерку народила від відомого співака Олександра Пономарьова. Обидві вже давно виросли та живуть самостійним життям.

Нещодавно 30-річна донька Олени Мозгової Зоя, яка переїхала за кордон, здійснила камінг-аут і зізналася, що перебуває у стосунках із жінкою.

Мозгова та Пономарьов уперше прокоментували камінг-аут 30-річної доньки
Мозгова та Пономарьов уперше прокоментували камінг-аут 30-річної доньки

Співак Олександр Пономарьов, який виховував дівчинку як рідну дочку, відреагував неоднозначно і зізнався, що не готовий поки що давати коментар, оскільки ця “історія” для нього “не дуже комфортна”. На відміну від колишнього чоловіка, Олена Мозгова беззастережно підтримала дочку, побажала їй щастя та порадила не звертати увагу на хейтерів.

Схожі статті

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?