Дружина Олександра Усика показала його дітей: сини – копія батька, а донька – вся в маму (ФОТО)

Родина Усиків є прикладом міцної та люблячої української сім'ї. Олександр та Катерина у всьому демонструють кохання одне до одного. А найбільшим його проявом є спільні діти знаменитої пари.

Дружина Олександра Усика, Катерина, нещодавно поділилася чарівними світлинами їхніх дітей, які одразу викликали хвилю обговорень у соцмережах. Кохана абсолютного чемпіона світу — справжня берегиня родинного вогнища — показала, як виросли їхні сини та донька. Кирило й Михайло — неначе дві копії батька, які теж захоплюються спортом. А Єлизавета дуже схожа на матусю.

Дружина Олександра Усика показала його дітей
Дружина Олександра Усика показала його дітей

Подружжя Усиків цьогоріч святкує 15 річницю шлюбу. Їхня історія кохання почалася ще в школі у Сімферополі. У 2009 році, коли Катерина вже чекала на їхню першу доньку Єлизавету, вони одружилися​​. Наразі пара виховує чотирьох дітей: Єлизавету, Кирила, Михайла і маленьку Марію, яка народилася на початку цього року​​.

Дружина Олександра Усика показала його дітей
Дружина Олександра Усика показала його дітей

Після народження Марії Катерина поділилася деталями про виписку з пологового будинку. Попри те, що Олександр не зміг бути присутнім через підготовку до поєдинку з Тайсоном Ф’юрі, сім’я відчула неймовірну радість. А спортсмен одразу ж отримав перші кадри з донечкою, як тільки вона з’явилася на світ. Листівка від Валерія Залужного, яку отримала сім’я, стала особливим подарунком для Усиків на цей важливий момент​​.

“Дякую за українців”, — підписав листівку пан Валерій

Дружина Олександра Усика показала його дітей
Дружина Олександра Усика показала його дітей

Сімейство Усиків завжди виглядає щасливим на всіх фото, які Катерина публікує у своєму Instagram. Катерина також поділилася з шанувальниками кадрами з хрестин Марії, які відбулися у Свято-Троїцькому храмі у Києві. На фото Олександр ніжно обіймає свою дружину, вкотре підтверджуючи їхню неймовірну любов і підтримку одне одного​.

Дружина Олександра Усика показала його дітей
Дружина Олександра Усика показала його дітей

Релігія та віра є дуже важливими для зіркової сім’ї. Олександр завжди говорить про Бога у своїх постах та покладається на Нього як в спортивній кар’єрі, так і у буденних речах. Зокрема, після перемоги над Тайсоном Ф’юрі спортсмен сказав “ця перемога для мого Бога”.

Схожі статті

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.

“Без образ”: Святослав Вакарчук покинув Батьківщину та показав, де він тепер за кордоном – обрав Європу

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук вразив новиною про виїзд за кордон. Де зірка знаходиться зараз? І чи повернеться він на батьківщину?