Сім’я Дана Балана відгуляла таємне весілля, і вже давно: співак мовчав про молоду наречену до останнього

Як з'ясувалося, родина Дана Балана відгуляла таємне весілля, і вже давно. Знаменитий співак мовчав про молоду наречену до останнього, але фото потрапили до мережі.

Так склалося, що Дан Балан на відміну від багатьох своїх колег отримав вельми потужний старт: справа в тому, що його матір Людмила на той момент вже була відома в Молдові, а тому змогла допомогти і сину і дочці у будуванні кар’єри в шоу-бізнесі.

Звичайно, Дан як старший спадкоємець стартував першим. І дуже успішно. Виконавець одразу ж став відомим на увесь світ завдяки хіту, який заспівав на той момент зі своїм музичним гуртом. Далі йому підвернулася можливість будувати кар’єру в Голлівуді, і хоча його пісні відомі всьому світові, вочевидь полярність його аудиторій зіграла йому не на руку: в російськомовному середовищі його прийняли з розкритими обіймами, а на англомовне не вистачило часу, хоча усі шанси були.

Сім’я Дана Балана відгуляла таємне весілля, і вже давно

Весілля Санди Балан
Дан Балан поділився весільними кадрами та показав наречену

Безумовно, з такою завантаженістю та ще й декілька музичних альтер его у Дана просто не було можливості будувати довгострокові відносини, хоча він мав спроби це зробити. Зокрема відомо, що впродовж п’яти років він перебував у романі з пані Христиною, яка була кращою подругою його рідної сестри.

Санда в свою чергу зосередилася суто на Молдові і стала телеведучою, як матір. З братом вони надзвичайно близькі, але Дан настільки закрита людина, що свого часу навіть не поділився фотографіями з весілля родички.

А воно сталося близько 10 років тому. Відгуляли його гучно, але таємно. Принаймні фанати Дана дізналися про нього не одразу. На кадрах сестра Балана виглядала надзвичайно щасливою, що вже казати про те, що наречена була неймовірно гарною.

Чому Дан Балан розійшовся з коханням усього свого життя
Дан Балан поділився весільними кадрами та показав наречену

А зараз дівчина є матір’ю двох прекрасних дітей. Дан Балан завжди з великим задоволенням приїжджає у гості та проводить час зі своїми племінниками. Подейкують, що у артиста є власний син, але він проживає в Ізраїлі. За словами зірки, в нього родини немає. Однак, він дійсно може намагатися вберегти родину від зайвої уваги, адже Балан завжди користувався шаленою популярністю.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.