Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Як кажуть, інтернет абсолютно нічого не забуває, і це істина. Здавалося, пройшло дуже багато часу, але деякі ролики та фотографії з’являються перед нашими очима знову і знову, а тим часом вже змінюються покоління. Деякі речі навіть виглядають дивно у контексті нових обставин та подій.

Юлія Висоцька

Юлію Висоцьку розкритикували у мережі
Потап, Висоцька та інші показали, якими були раніше

Найбільше шуму нещодавно наробила Юлія Висоцька та її архівне кулінарне шоу. Раніше на українському телебаченні вона з’являлася регулярно, а у зв’язку з популярністю програми на книжкових полицях постійно були її рецепти.

Тепер же публіка збентежена, адже не розуміє, як вона могла мати таку кількість шанувальників. За який ролик не візьмешся, Юлія то зіпсувала котлету, то зробила дивні макарони, то взагалі просто зіпсувала продукти, але зробила вигляд, що так треба. Юлія Висоцька до сьогодні ніяк не коментувала жарти, які ширяться мережею через її продукт.

Потап

Потап публічно висміяв Олега Винника та його втечу до Німеччини
Потап, Висоцька та інші показали, якими були раніше

Колись пісні Потапа та Насті Каменських звучали абсолютно всюди, і їх щиро полюбила. Зараз ще публіка здебільшого сміється над текстами та примітивною музикою. Зокрема, нещодавно підписники почали критикувати Олексія за його творчість, але він визнав, що дійсно його композиції не відрізнялися чимось геніальним і зовсім не претендували на звання обʼєкту мистецтва.

Дмитро Гордон

Відомі імена 4 жінок, які народили Дмитру Гордону 7 дітей
 Потап, Висоцька та інші показали, якими були раніше

Дмитро Гордон у нульові активно просувався в шоу-бізнесі завдяки відмінному почуттю гумору, яке він демонстрував під час інтерв’ю. Але час змінився, контекст жартів також, а ведучому все частіше прилітає за недоречні жарти та дивні коментарі. Дмитро Гордон ставиться до цього об’єктивно і також не намагається претендувати на звання дотепного журналіста.

Схожі статті

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.