Вагітна дружина Остапчука висловилася про найгучнішу сварку з 39-річним ведучим: “Мене це так вибісило”

У стосунках важливо розділяти спільні погляди на життя та побут. Якщо цього немає, то не обійтися без сварок. Про них у стосунках з Володимиром Остапчуком розповіла його дружина Катя Полтавська.

Взаємини не можуть завжди бути ідеальними. Часто в них виникають труднощі та суперечки, з якими доводиться розбиратися. Іноді, щоправда, люди обирають дуже цікавий підхід. Про один із таких розповіла Катерина Полтавська, відповідаючи на питання підписниці.

Після гучної сварки вагітна дружина Остапчука висловилася про поведінку Вови
Після гучної сварки вагітна дружина Остапчука висловилася про поведінку Вови

Дівчина зазначила, що серйозних причин для сварок у них ніколи не буває. Здебільшого кожна суперечка викликана дрібницями. Причому іноді вони аж надто дивні. Наприклад, одного разу Полтавській не сподобалося, як Остапчук, який дуже любить порядок, висловив невдоволення, що відкрита пачка паличок лежить не на своєму місці.

В результаті дівчина роздратовано розкидала їх по будинку, а Вова — збирав. Але, на щастя, ні у що серйозне такі сварки ніколи не переростають. Подружжя може декілька разів посваритися перед виходом на вулицю. Але потім все одно кожен демонструє любов та ніжність.

24-річна дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про їхні сварки
24-річна дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про їхні сварки

Відновлювати фізичний та емоційний стан Катерині допомагає масаж. Красуня дуже рада, що вирішила спробувати свої сили саме у такому бізнесі. Під час вагітності Полтавській не можна лежати на спині під час класичного сеансу, тому дівчина сидить, а спеціалісти роблять масаж шийно-комірцевої зони, чим вона похвалилася у своїх соціальних мережах.

Нагадаємо, нещодавно у Каті розпочався третій триместр, з чим Тимофій привітав свою маму кількома безсонними годинами. Відповідаючи на питання підписниці, дівчина зізналася, що не співає дитині, бо не вміє цього робити, але часто з ним говорить, просто коментуючи все, що зараз робить. Також вона може розповідати хлопчику, яким хоче, щоб він був.

Катерина Полтавська показала, як прийшла на масаж до власного салону
Катерина Полтавська показала, як прийшла на масаж до власного салону

Схожі статті

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.

Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.

5 простих звичок Олі Полякової для збереження молодості. Розкриваємо секрети, які доступні кожній жінці

Під спільними коментарями Олі Полякової з її донькою Марією користувачі найчастіше пишуть про те, що вони виглядають, яке сестри. Що дозволяє Королеві Ночі зберігати молодість навіть у 45 років?